Shein vélemény?
Már rendeltem körmös dolgokat, kiegészítőket a házba , órát stb
De ékszert nem rendeltem, az érdekelne hogy a minőség milyen, a szín lekopik e és utána olyan csúnya vörös színe lesz stb..
Én elég sok ékszert rendeltem már tőlük, tapasztalataim:
A kristály, gyöngy karkötők szépek, nyílván a kristályok nem igaziak, de mutatósak, a gumi kellően erős, nem szokott elszakadni.
A medálok, fülbevalók szépek, pont olyanok mint a képen, viszont a minőségük nem a legjobb, nagyon hamar lekopnak, ha érzékeny a bőröd a bizsura, ki is pattogzol tőlük. Le kell őket kenni átlátszó körömlakkal és akkor semmi gond nincsen velük, nem bántja a bőröd és nem is kopnak úgy. A kristály (utánzat) medálok kb 90%-a nagyon szép, szerintem epoxy gyantából vannak, rendes súlyuk van. Én eddig eggyel találkoztam, ami műanyagból volt és konkrétan semmi súlya, az is szép, hordható, csak közelről nézve látni, hogy nem olyan jó minőségű.
A gyűrűk szintén nagyon szépek, a kövek nem peregnek ki belőlük, viszont szintén hamar kopnak, szóval szintén körömlakkal kell őket kenni. A rendes karikagyűrűk tartósak, lehet velük pl sört nyitni, viszont azok, amik nem teljes karikák, hanem "C" alakúak (remélem érted) nem igazán bírják a hajlítgazást, könnyebben törnek. A méretezésük elég érdekes, általában nincsen hozzájuk mérettáblázat, szóval necces, hogy jó lesz-e.
Én szeretek onnan ékszert rendelni, nekem ennyi pénzért megéri, még ha kenegetni is kell őket. Egyedül a láncok azok, amik nekem nagyon nem jöttek be, nagyon irritálják a bőröm, én ezüst láncra fűzve hordom a medálokat.
Én is elég sokat szoktam rendelni (és most ez egy olyan mondat amiért instant 4-en lepontoznak) és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Igen, van, hogy nem olyan a minőség amilyent szerettem volna, vagy a méret nem jó. De ezek nagyon ritka esetek, ismerem alapvetően a méreteimet és ha bizonytalan vagyok nézek vásárlói véleményeket.
A shein méretezésébe az a nagyon jó, hogy egy ruhadarab méretét pontosan adják meg. Nem egy mérettáblázat van random bedobva, hanem minden ruha adott paraméterei vannak leírva minden mérethez és még azt is meg lehet nézni, hogy rugalmas-e az anyag.
Szóval szerintem alapvetően nehéz benézni ha leméred mindenedet.
A minőségbeli hibák nálam ritkán jöttek elő. Tény, hogy nem azokat a dolgokat szoktam venni amik feltétlenül a legolcsóbbak, és ez is hozzájárul ahhoz, hogy ne csalódjak a minőségbe. Szerintem eddig összesen max 2-3x volt ilyen minőségkifogásom, de visszagondolva, azokért annyit is fizettem.
Méret hibánál meg még sosem volt olyan, hogy kisebb lett volna, nagyobbat meg magam is be tudok venni.
Ékszereket én nem különösebben szerettem onnan venni. Nincs kifogásom alapvetően a minőségükre és nem is színeződtek el vagy büdösödtek be pár használat után, viszont amióta van rendes fém ékszerem, azóta nem is nyúlok hozzájuk. Viszont azt el tudom képzelni, hogy mondjuk egy rendes fém láncra fűzzek sheines medálokat, mert azok tényleg elég jók.
Nagyon szeretem. Ha valami annyira új, hogy még nincs róla vásárlói vélemény és főleg fotó, akkor beszívecskézem, éls várok. Úgyis csak pár nap, mert több millióan rendelnek. Bár volt már, hogy beleszerettem egy ruhába, és azonnal megrendeltem.
A lenti fotók nagyon sokat segítenek. A leírások nem, mert azokat azonnal írjuk szerintem a legtöbben, amint megjön a csomag, mármint azelőtt, hogy elkezdenénk ténylegesen hordani vagy használni a dolgokat. Én legalábbis ilyenkor már alig várom, hogy leadjam a következő rendelést, és írom a véleményeket meg töltöm fel a fotókat, hogy kapjak érte pontot, és ezt le tudjam vonni a kövi rendelés összegéből.
Ékszerekről nnyit, hogy a barátnőm bizsut hord, csak ezüst színt, és mindig elhagyja a fél fülbevalót. De egy ilyen bizsu a fast fashion boltokban is 2-3 ezer ft, és ez nagyon sok azért, hogy pár hét alatt elhagyd, szóval rendeltem neki pár 1 dolláros fülbevalót, és teljesen jók voltak. Lehet nem tart örökké, de basszus, nem is nemesfémnek hirdetik, meg nem 20.000 ft, csak 400.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!