Mitől lehet hizni?
Figyelt kérdés
Lányok
23 éves vagyok
Nincs semmi amitől hízni tudnék peddig nagyon szeretnék felszedni
Sokat eszem főleg lefekvés előtt
Sok kenyér rost fehérje stb stb
Szeretnék kérdezni van e olyan Proteín vagy keratín vagy bármi amit valaki próbált és tényleg hízott tőle?
Nekem anyum apum vékonyak és tuti a gének de azért egy jó 5-10-15kgt szívesen magamra szednék
Előre is köszi :*
2023. márc. 8. 14:35
2/6 anonim válasza:
Szia, én is nagyon vékony alkat voltam, nekem a kondizás segített + egyre többet ettem, de ne mindenféle szénhidrátot egyél, hanem egyeztess személyi edzővel, dietetikussal és azt kövesd. Így híztam (pontosabban izmosodtam, formásodtam) 45 kg-ról 52-re.
3/6 anonim válasza:
Főzök neked, én attól híztam meg :D nem készítem pedig sem zsírosan, sem egészségtelenül az ételeket.
5/6 anonim válasza:
Kalóriatöbblettől fogsz hízni. Nem számít igazából annyira az, hogy sok rostot, fehérjét, kenyeret eszel, mert ez nem jelenti azt, hogy kalóriatöbbletben is vagy. Ajánlom a kalóriabázis appot. A legtöbb ember fogyásra használja, de hízásra is tökéletes. Amúgy pl. nasiként a magvakat érdemes lehet bevezetne. Nem is egészségtelen vacak, de még is rengeteg bennük a kalória, meg szerintem finomak is. Egyébként szerintem azért is lehet érdemes kalóriát számolnod, mert szerintem valószínűleg kevesebbet eszel, mint te azt gondolod. Szóval az, hogy szerinted sokat eszel, az valójában valószínűleg nem is sok, de pont ezért érdemes lenne belekezdened a kalóriaszámlálásba, és akkor meglátnád, hogy most mennyit viszel be egy átlagos napon, és akkor azt elkezded lassan növelni.
6/6 A kérdező kommentje:
165cm és 45-48kg körül mozgok
2023. ápr. 3. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!