Az LMBTQ-k mit szólnak ehhez a hírhez?
Nem értem a hatos kommentedet. LMBTQ személyként én is azt szólom ehhez, hogy nem érdekel. Azért írom le, mert kérdezted. Ha nem érdekel téged hogy engem nem érdekel ez a hír, akkor ne kérdezd meg a véleményem.
Rajtad kívül amúgy szerintem elég kevés embert érdekel valami nyomorék német szépsegverseny (bocs küldetéstudtadverseny lol) nyertese. Komolyan kevés ennél érdektelenebb témát tudnék most így hirtelen mondani.
"13 évesen már női hormonokat kapott??? Korábban azt olvastam, hogy gyerekeken nem végeznek nemátalakítást"
Igen, ez felettébb érdekes kérdés. De mint tudjuk, ilyen nem létezik. :)
Hm, milyen jó, hogy a cikk írója azt se tudja mi az, hogy transz férfi...
Akik ezen fel vannak háborodva biztos minden évben követik ezt a specifikus szépség versenyt.
Amúgy az nem gond, hogy gyerekeket versenyeztetnek egymással, hogy melyikőjük a legszebb. Igazatok van az az egy-két transz a fontos, akik biológia nők ellen nyernek nagy ritkán, a nagy gyeremekvédők...
"13 évesen már női hormonokat kapott???"
Dehogy kapott női hormonokat annyi évesen, ezt nem engedi a német törvény. Max hormon blokkolókat, amiknek, ha az adott gyerek rájön, hogy ő nem transz, vissza lehet fordítani a hatását.
Ilyenkor nem szépségversenynek, hanem ideológia-versenynek kéne hívni a dolgot.
Bohóc világban élünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!