Sármos a felpenderített bajusz egy huszonévesnél?
Figyelt kérdés
Én megmondom őszintén, hogy nekem felpenderített bajszom van, nem vagyok paraszt, hanem fővárosi legény vagyok, és mindenem.
Imádom a bajszokat, mellkasig érő szakállakat.
Ez valami fétis lehet?
Sármos szerintetek?
2023. márc. 4. 20:38
1/16 anonim válasza:
Ha passzol az arcodhoz és a karakteredhez (ebben egész biztos vagyok) akkor jó lehet. Na de hát amúgy is az a lényeg hogy neked tetszen, akinek nem jön be az ne növesszen
2/16 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, passzol az arcomhoz igen, a személyiségemhez, a karakteremhez.
Volt már rocker kecskeszakáll majdnem mellkasig érőig, az nem annyira állt jól.
De most hogy csak bajusz van , és no szakáll, ez így tökéletes.
2023. márc. 4. 20:46
4/16 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik a bajusz. Nemhogy nem sármos, hanem egyenesen taszító szerintem.
5/16 anonim válasza:
Valakinek tetszik valakinek nem.Tud vonzó lenni egy szakáll,bajusz de nem mindegy milyen és milyen szinten van ápolva.Nekem nem jön be ez a fajta bajusz.
8/16 anonim válasza:
Pont ma láttam buszon egy egyébként irtó helyes pasit, de felpöndörített bajusza volt...nekem kiábrándító volt, nagyon lehúzta az amúgy (számomra) tökéletes külsejét.
9/16 anonim válasza:
Erről a "Hú, de nagyon turbómagyar vagyok" beállítódás jut az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!