Ki mit gondol arról, ha egy lány feketére vagy pirosra festi a lábkörmét?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 22:47
1/14 anonim válasza:
az enyém is vagy fekete vagy bordó. semmi gondd vele sztem.
19/L
2/14 anonim válasza:
A fekete tetszik, de a legjobb szerintem, ha nem festi :)
17/F
5/14 anonim válasza:
Miért? Akinek koszos és ápolatlan a lábkörme, az nem foglalkozik magával (eleget).
6/14 anonim válasza:
igen, ha koszos és ápolatlan akkor nem foglalkozik magával, de ha szép tiszta a lába (körömlakk nélkül), akkor attól még foglalkozik magával, csak épp gusztustalannak tartja a lábkörömfestést, főleg ilyen szinekkel.
9/14 anonim válasza:
Én a kezemen mindig festem a körmöt, mostanában leginkább pirosra. Nyáron, ha papucsban vagyok, akkor a lábamon is kifestem pirosra, mert nekem így tetszik.
20L
10/14 anonim válasza:
Szerintem egy ápolt, csinos és magabiztos nő ismérev, ha a lábán is szép és ápolt a körme.Én pl. imádom ezeket a mostani sötét magenta színeket a kezemen is és a lábamon is. Akkor szép persze, ha nagyon szépen meg van csinálva. Rövid köröm, alapozólakk, körömlakk( jó minőségű) fedőlakk.Egy klassz kis nyitott orrú papucs, esetleg, ha ilyen magenta színek, akkor egy hozzá passzoló színű kiegészítő is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!