Fiúk! Számotokra veszít az értékéből a nő akinek nincs műkörme, nem szolizik, nincs feltöltve a szája illetve nem sminkel?
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 13:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
2/20 anonim válasza:
Akkor veszít az értékéből, ha ezek vannak neki, illetve ezeket csinálja.
3/20 anonim válasza:
Műköröm? Kevés taszítóbb dolgot tudnék egy nőn elképzelni. Talán csak az ocsmányul rajzolt szemöldököt. Szolárium? Nekem eleve a világosabb bőr jön be, de azért ez nem lenne kizáró ok. Szájfeltöltés? Na, ez annál inkább. Rémesen taszító. Smink? Nem mondom, hogy minden esetben probléma lenne. Ha mértékkel, és ízlésesen csinálja, nincs ellenemre. De azért megnyerőbb, ha nem sminkel. <3
6/20 anonim válasza:
Köhömm, azt tegyük hozzá, hogy a férfiaknál akkor előny a nem sminkelés, ha hibátlan bőröd van. Ha pattanásos vagy ilyesmi, akkor nem fognak smink nélkül vonzóbbnak gondolni.
7/20 anonim válasza:
Hangyász körmök, szilikon, tetoválás ezek totálisan kiábrándítóak egy nőn.
A smink belefér hacsak nem az ellenséges riogatására szolgáló indián csatafestést ért alatta.
9/20 anonim válasza:
Nem. Én a természetes kialakítású nőket szeretem.
10/20 anonim válasza:
Dehogy. Pont h ra se nezek az ilyen muamyagokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!