Mit gondoltok az alakomról? Képet is mutatok. (22/n)

Full átlagos alak, nulla sport, semmi izom, legalább 5 kg zsírfelesleg.
Egyébként szép hosszú hajad van.

Aham, persze. Kérdező, az, hogy hazudsz nekünk az egy dolog, de az, hogy magadnak is, az már még csúnyább.
Mi lenne, ha egy fürdőruhás képet vagy egy nyári ruhás képet tennél fel, ahol jobban látszik az alakod? Ja, vagy akkor kiderülne, hogy van itt tényleg zsíros hurkák, súlyfelesleg.

A hasadon és a karodon, kézfejeden látszik leginkább, hogy van rajtad némi felesleg. Sportolj, adj le pár kilót és szerintem tökéletes lesz.
De amúgy bárhogy nézel ki, mindenki csak kritizálni fog🤣Itt írják, hogy ez sok és inkább a vékony, engem meg világ életemben azért b*sztattak, mert nagyon vékony voltam. Most akkor mi a jó? Amióta felszedtem kondizással pár kilót, jobban nézek ki, de amint feljönne még 2 kg, már ledagadtoznának.

Nézd számíthatsz itt mindenféle kommentre fogadd el így nézel ki van akinek tetszel van akinek nem.
Az a lényeg, hogy magaddal kell, hogy elégedett legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!