Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? Képet is mutatok. (22/n)

Figyelt kérdés

[link]

Kéne változtassak valamit?

2023. febr. 28. 19:04
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
72%
Úgy látom, mostanában az emberek nincsenek tisztában a szavak jelentésével. A molett és a töltött galamb nagyon távol áll ettől a testalkattól. Teljesen normális az alakod.
2023. febr. 28. 19:45
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy kövér, se molett, se töltött galamb. Van egy kis poci, de ennyi. Nincs baj veled, normális az alakod. Ha te meg vagy elégedve magaddal, akkor ne változtass.
2023. febr. 28. 20:05
 13/29 anonim ***** válasza:
67%

Full átlagos alak, nulla sport, semmi izom, legalább 5 kg zsírfelesleg.

Egyébként szép hosszú hajad van.

2023. febr. 28. 20:14
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
11 ne tévesszen meg a szűk ruha. Van ott felesleg bőven csak takargatja a direkt szűk ruhával
2023. febr. 28. 20:22
 15/29 A kérdező kommentje:
Csak fel vagyok puffadva...
2023. febr. 28. 20:24
 16/29 anonim ***** válasza:
29%

Aham, persze. Kérdező, az, hogy hazudsz nekünk az egy dolog, de az, hogy magadnak is, az már még csúnyább.

Mi lenne, ha egy fürdőruhás képet vagy egy nyári ruhás képet tennél fel, ahol jobban látszik az alakod? Ja, vagy akkor kiderülne, hogy van itt tényleg zsíros hurkák, súlyfelesleg.

2023. febr. 28. 20:29
 17/29 A kérdező kommentje:
Ezt a képet ma csináltam, és lehet tényleg fel voltam puffadva picikét mert fájt a hasam.
2023. febr. 28. 20:31
 18/29 Joell válasza:
75%
nincs vele semmi baj.jo alakod van.
2023. febr. 28. 21:11
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

A hasadon és a karodon, kézfejeden látszik leginkább, hogy van rajtad némi felesleg. Sportolj, adj le pár kilót és szerintem tökéletes lesz.

De amúgy bárhogy nézel ki, mindenki csak kritizálni fog🤣Itt írják, hogy ez sok és inkább a vékony, engem meg világ életemben azért b*sztattak, mert nagyon vékony voltam. Most akkor mi a jó? Amióta felszedtem kondizással pár kilót, jobban nézek ki, de amint feljönne még 2 kg, már ledagadtoznának.

2023. febr. 28. 21:14
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd számíthatsz itt mindenféle kommentre fogadd el így nézel ki van akinek tetszel van akinek nem.

Az a lényeg, hogy magaddal kell, hogy elégedett legyél.

2023. febr. 28. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!