Miért nincsen egy jó nő sem, nem találom a nőket vonzónak?
Egyszerűen a hús-vér nőket nem találom vonzónak, semmelyiket sem.
Nem vagyok homokos aki ezt gondolná, csak egyszerűen nem vonzódom hozzájuk.
Az ideálom ez lenne, de ilyet nem találok sehol:
Miért nincs egy jó igazi nő sem?
A probléma az, hogy nem érted azt, hogy miért támadó jelleguek számodra a válaszok.
Maga a kérdés is eléggé durva .
Mi az, hogy egy egészséges pasinak (nem írom h férfi) nem tetszenek a hús-vér nők...milyen már ez ??
Ha neked nem tetszik akkor vagy a pasik hoznak izgalomba, vagy magadhoz vonzodsz csak.
De maga az h nem tartasz vonzónak egy nőt az nagy baj.
Nem tudom, hogy vannak-e barátaid vagy bárki akikkel ezt megbeszélheted,ha nincsenek akkor ki kéne menni a "szabadba" es ismerkedni emberekkel.
Mert úgy gondolom hogy a gép előtt ülsz szinte egész nap, az pedig eléggé romboló hatással van rád , mert a mesefigurák hoznak lázba..
Tetszenek, de nagyon válogatós vagyok.
Az első oldalon linekltem párat, de azt mondták, hogy ez egy teljesen átlagos nő, utcán 30x ilyen szembejön velem:
Azt a kutya mindenkit..az anime lányokat nem tudod megérinteni es más se tudsz vele csinálni... így marad a jobb kezed..
Honnan tudjuk azt h létezünk, például lelegzünk, tudod dobog a szívünk. Reggel felebredsz es csinálod a napi rutinod, érzel érzelmeket ettől tudod h valóságban élsz nem pedig alomvilágban.
Rajottem , hogy mi az egyik baj veled. Sok elutasítást kaptál a csajok terén , és alomvilagban élsz.
Én a helyedbe kezeltetném magam , mert ha tényleg így gondolkodsz az nagy baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!