Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nincsen egy jó nő sem,...

Miért nincsen egy jó nő sem, nem találom a nőket vonzónak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen a hús-vér nőket nem találom vonzónak, semmelyiket sem.

Nem vagyok homokos aki ezt gondolná, csak egyszerűen nem vonzódom hozzájuk.

Az ideálom ez lenne, de ilyet nem találok sehol:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Miért nincs egy jó igazi nő sem?

2023. febr. 25. 20:21
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nem áll nekem feljebb. Csak itt elkezdtek oktatni, meg a saját ízlésetek rámszabni, holott ezt nem kértem, csak egy kérdést írtam ki.
2023. márc. 1. 10:56
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel a te ízlésed. A kérdésed az, miért nincs egy igazi jó nő sem. A válasz pedig, hogy ha ezt valóban így gondolod, akkor nem hetero vagy. Hiszen a heteroknak a nők jönnek be, neked meg a mesefigurák. Nyilván homokos sem vagy, de nem csak ez a két szexuális identitás létezik. Te valami egyéb kategóriába esel.
2023. márc. 1. 11:24
 23/37 A kérdező kommentje:
Igen, de nem ilyen válaszok jöttek a kérdésem 2. oldalán. Az 1. oldalon még hasznosak voltak, de a 2. oldalon jöttek a támadók.
2023. márc. 1. 12:15
 24/37 anonim ***** válasza:

A probléma az, hogy nem érted azt, hogy miért támadó jelleguek számodra a válaszok.

Maga a kérdés is eléggé durva .

Mi az, hogy egy egészséges pasinak (nem írom h férfi) nem tetszenek a hús-vér nők...milyen már ez ??

Ha neked nem tetszik akkor vagy a pasik hoznak izgalomba, vagy magadhoz vonzodsz csak.

De maga az h nem tartasz vonzónak egy nőt az nagy baj.

Nem tudom, hogy vannak-e barátaid vagy bárki akikkel ezt megbeszélheted,ha nincsenek akkor ki kéne menni a "szabadba" es ismerkedni emberekkel.

Mert úgy gondolom hogy a gép előtt ülsz szinte egész nap, az pedig eléggé romboló hatással van rád , mert a mesefigurák hoznak lázba..

2023. márc. 1. 19:33
 25/37 A kérdező kommentje:

Tetszenek, de nagyon válogatós vagyok.

Az első oldalon linekltem párat, de azt mondták, hogy ez egy teljesen átlagos nő, utcán 30x ilyen szembejön velem:

[link]

2023. márc. 1. 19:35
 26/37 anonim ***** válasza:
Akkor viszont felszínes vagy. Nem a külső a legfontosabb, az ember eg idő után a belső ertekekbe szeret bele.
2023. márc. 1. 20:26
 27/37 A kérdező kommentje:
Akkor az miért baj, ha én egy anime lányba szeretek bele? Hisz nem számít a külső, lehet pixel is?
2023. márc. 1. 20:31
 28/37 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért baj mert azok nem léteznek
2023. márc. 1. 20:53
 29/37 A kérdező kommentje:
És honnan tudod, hogy az emberek léteznek, nem pedig csak mindenki álmodik valamit és igazából úgy alakul a világ ahogy azt a tudatalattija diktálja és semmi sem valóságos, csak elképzelt?
2023. márc. 1. 20:58
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Azt a kutya mindenkit..az anime lányokat nem tudod megérinteni es más se tudsz vele csinálni... így marad a jobb kezed..

Honnan tudjuk azt h létezünk, például lelegzünk, tudod dobog a szívünk. Reggel felebredsz es csinálod a napi rutinod, érzel érzelmeket ettől tudod h valóságban élsz nem pedig alomvilágban.

Rajottem , hogy mi az egyik baj veled. Sok elutasítást kaptál a csajok terén , és alomvilagban élsz.

Én a helyedbe kezeltetném magam , mert ha tényleg így gondolkodsz az nagy baj..

2023. márc. 1. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!