Szerintetek egy férfinak jól állnak a rózsás-virágos illatú parfümök?
Ha már illat, akkor citrusos, netán gyümölcsös (alma, kókusz, eper-lichi, alma, stb.) vagy vanília, esetleg csokoládé. :) Engem nem zavarna egy süti illatú pasi.
A rózsa nehéz illat tud lenni, de a virág furcsa lenne egy pasin. Persze attól is függ, milyen virág. Mert pl. füge kaktuszos sampon is létezik, és az lehet, nem zavarna az ellenkező nemen. :)
Fás-zöld illatokat szeretik egyébként a nők? Vagy inkább csak a fentebb is említett édes-friss vonal a vonzó számukra?
Bár tudom, hogy minden nőnek más az ízlése.
Abszolút.
Ez a férfi/női mizéria csak marketingfogás. Egyedül az dönti el, hogy a te bőrödön hogy mutat az adott illat, mennyire illik hozzád.
Én személy szerint sokkal jobban szeretem az érdekesebb, friss vagy akár gourmand illatokat férfiakon, mint a legelcsépeltebb kreációkat, amiben szinte csak a mentolt és tömény fűszereket érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!