Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Pandorában visszaadjàk a pénzt?

A Pandorában visszaadjàk a pénzt?

Figyelt kérdés
Még korábban úgy olvastam, hogy el lehet állni a terméktől és visszaadják a pénzt, viszont elkezdtek velem erről vitatkozni, hogy maximum le lehet vásárolni. Tudom, utána kell olvasni, de most hirtelen egyszerűbb lenne, ha valaki direktben tudna erre válaszolni (plusz azért teszem ki a kérdést, mert akármilyen szép is az ékszer, a pénznek pl kajára vagy ruhára nagyobb hasznát vennénk). Köszi előre is!
2023. febr. 23. 07:23
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Egyetlen egy üzlet sem köteles visszavenni semmilyen terméket, kivéve ha hibás.

Illetve online vásárlás esetén kell biztosítani 15 nap elállási időt. De boltban, személyes vásárlás esetén nem.

Így ha azt mondták, hogy nem, akkor nem tudsz mit csinálni.

Mondhatnám, hogy add be zálogházba, ha kell a pénz, de a Pandora ékszerek bizsuk, max. valami bevonat van rajtuk, így nagy értékük nincs igazából.

2023. febr. 23. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
1# a Pandora NEM bizsu. A legtöbb ékszerük ezüst, de van arany is, nem árulnak bizsut. Hülyeséget nem kellene írni!
2023. febr. 23. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

2: Nem írtam hülyeséget. Menj rá a honlapjukra és nézd meg, a legtöbb ékszer arannyal futtatott, cirkónia köves. Magyarul bizsu.

Nehogy már a tömör aranyhoz és a drágakövekhez hasonlítsuk. Azoknak van értéke.

2023. febr. 23. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
3# de hülyeséget írtál. Az arannyal futatott ékszer is ezüst náluk! De van rendes arany is. Inkább te menj fel a honlapjukra és tájékozódj.
2023. febr. 23. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

3# Sterling ezüst mond neked valamit??? [link]

Esetleg az arany szócska?

[link]

Oké, hogy ostoba vagy, de ha kijavít valaki, legalább ne ragaszkodj a hülyeséghez.

2023. febr. 23. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

5: És az ezüst mióta olyan értékes? :D

Jujj, találtál egy aranyat? A legtöbb csak arannyal futtatott.

Továbbra sem hülyeség. Menj egy normális ékszerboltba és ott nem fogsz futtatott aranyat találni.

Pandorában a futtatott arany kerül annyiba, mint máshol a tömör arany.

2023. febr. 23. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
6# sehol nem írtam, hogy értékes.;) Pusztán felhívtam a figyelmed arra, hogy a Pandora nem bizsu, életem, így nem kellene valótlanságot állítani.:)
2023. febr. 23. 14:32
 8/8 NTBS ***** válasza:
100%
Nem köteles visszaadni.
2023. febr. 23. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!