Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mubor kabatot hogyan tisztitsam?

Mubor kabatot hogyan tisztitsam?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy a marka er valamit, raadasul csak pull&bear, de onnan van egy mubor pufi kabatom, leirasnal ott van, hogy nem moshato, szoval eddig csak mososzeres oblitos vizet spriccoltam ra meg toroltem at vele, de szegyenlem, viszont ma beleizzadtam es nekem ez nagyon kellemetlen, a fujkalas, attorles se nagyon segit rajta, vagyis de, de leirom oszinten nekem igy gusztustalan. Mennyire menne tonkre ha egyszer atmosnam mosogeppel? Nem is a bort feltem, mert sima borkabatot mar mostam ki es nemclett baja, inkabb az ilyen pufi reszek miatt aggodom, hogy osszeugrik meg olyan lesz mint egy agyonhasznalt parna
2023. febr. 20. 11:37
 1/1 A kérdező kommentje:
Vegul kimostam, semmi baja nem lett, annyi, h nem tudta kicentrizni rendesen, ha majd valakit erdekel a jovoben:)
2023. febr. 20. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!