Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csinos lányok/nők tudnátok...

Csinos lányok/nők tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és szeretnék csinosabb lenni. Jelenleg elég minimális amit a külsőmért teszek, öltözködésre is kicsit talán idétlen vagyok. Sajnos túl sok önbizalmam sincsen. Jelenleg edzek, egyre szebb a formám és nemsokára szeretnék pár új ruhát vásárolni, főleg nadrágra lenne szükségem. Ti merre szoktatok vásárolni?

Kicsit sminkelni is szeretnék, kiemelni ezt-azt. Milyen termékeket használtok a mindennapokban? Mit ajánlanátok nekem, ha kislányos arcom van?

2023. febr. 12. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Én leginkább a New Yorkerbe vásárolok nadrágot, felsőt, stb.-t.

Sminkelni mindennap szoktam, általában szempillaspirál, highlighter, rúzs és szemöldökszappan.

2023. febr. 12. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Pull&Bear, Stradi, H&M, Bershka.

Szinte csak szempillaspiralt hasznalok, legtobbszor Essenceseket vagy Maybellineseket.

18/L

2023. febr. 12. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Közhely, de a szépség, a nőiesség, a csinosság elsősorban belülről fakad. És most nem úgy értem, hogy ha kedves meg jk ember vagy, az kiül a külsődre is :D Hanem hogy ha nincs meg az a belülről fakadó, mélyről jövő nőiesség, akkor hiába próbálod meg magadra erőltetni, csak nevetséges lesz a hatás.
2023. febr. 12. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a Zarában vásárolok, kedvencem pedig a kosztüm / blézerek, magassarkúk, egyberuha. Én személy szerint mindig egyszínű viseletet hordok, sosem mintás vagy feliratos pólót. Smink esetében pedig ha az ajkad ki van emelve, a szemednél visszafogott legyen a smink, és fordítva.

19/L

2023. febr. 13. 00:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sinsayes farmerjaim vannak, de jobban szeretek szoknyában lenni.

Nekem is elég kislányos arcom van, rendszeresen 18év alattinak néznek. Hétköznapi sminkem: szempillaspirál, korrektor, szines szemöldök zselé, rúzs.

Leginkább a nagyon rózsaszín szettjeim miatt nézek ki nagyon csajosnak.

21/N

2023. febr. 13. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Szempillaspirál, szemöldök szappannal irányba fésülése, és szájfény vagy matt rúzs használata. Ezek szépítenek, mégis szinte észrevehetetlenek.

Ruhák terén én a Reservedet nagyon szeretem, Zara is jó. A new yorker h&m ben válogatni kell, sok ruha inkább tiniknek való. A nagy fck feliratos felsők, haspólók, nagyon szaggatott ruhákat én kerülöm.

Színekre is figyelj, elegánssá tesz pl a fehér, fekete, bordó, tengerészkék. És én egyzserre max 2-3 színt viselek.

Amit még olvastam alapszabály hogy kék gatyát egy kék pólóval ne vegyél fel, vagy mondjuk farmer gatya egy farmer inggel szintén fura.

Cipő is fontos, egy elegánsabb bakancs, csizma. Nyáron mondjuk bajba vagyok, a szandi nem kényelmes hosszútávon, a sportcipő meg túl sportos.

2023. febr. 13. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt javaslom, hogy a sminkkel óvatosan. Főleg az alapozót felejtsd el. Soha ne használd, csak ha vmi komoly alkalom van, pl esküvő. A későbbi éned nagyon hálás lesz ezért. Emellett a kevesebb több. Én pl csak a szemöldököm emelem ki, erre szemöldökport használok, illetve szemceruzát és szempillaspirált, max. egy halvány, nem feltűnő, egyszerű rúzst. Ha a hajad megcsinálod, akkor a természetességed miatt figyelnek rád és nem a 8 kg smink miatt. Minden más sztem mellékes. Mindenkinek más áll jól. Van, akinek a sportos cuccok, s van, akinek az alakkiemelős, nőcis, magassarkú. Próbálgasd, neked mi kényelmes és mi áll jól. Ha megtaláltad mi tetszik, egyszerű a választás onnantól.
2023. márc. 20. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!