Csinos lányok/nők tudnátok segíteni?
20 éves vagyok és szeretnék csinosabb lenni. Jelenleg elég minimális amit a külsőmért teszek, öltözködésre is kicsit talán idétlen vagyok. Sajnos túl sok önbizalmam sincsen. Jelenleg edzek, egyre szebb a formám és nemsokára szeretnék pár új ruhát vásárolni, főleg nadrágra lenne szükségem. Ti merre szoktatok vásárolni?
Kicsit sminkelni is szeretnék, kiemelni ezt-azt. Milyen termékeket használtok a mindennapokban? Mit ajánlanátok nekem, ha kislányos arcom van?
Én leginkább a New Yorkerbe vásárolok nadrágot, felsőt, stb.-t.
Sminkelni mindennap szoktam, általában szempillaspirál, highlighter, rúzs és szemöldökszappan.
Pull&Bear, Stradi, H&M, Bershka.
Szinte csak szempillaspiralt hasznalok, legtobbszor Essenceseket vagy Maybellineseket.
18/L
Én a Zarában vásárolok, kedvencem pedig a kosztüm / blézerek, magassarkúk, egyberuha. Én személy szerint mindig egyszínű viseletet hordok, sosem mintás vagy feliratos pólót. Smink esetében pedig ha az ajkad ki van emelve, a szemednél visszafogott legyen a smink, és fordítva.
19/L
Sinsayes farmerjaim vannak, de jobban szeretek szoknyában lenni.
Nekem is elég kislányos arcom van, rendszeresen 18év alattinak néznek. Hétköznapi sminkem: szempillaspirál, korrektor, szines szemöldök zselé, rúzs.
Leginkább a nagyon rózsaszín szettjeim miatt nézek ki nagyon csajosnak.
21/N
Szempillaspirál, szemöldök szappannal irányba fésülése, és szájfény vagy matt rúzs használata. Ezek szépítenek, mégis szinte észrevehetetlenek.
Ruhák terén én a Reservedet nagyon szeretem, Zara is jó. A new yorker h&m ben válogatni kell, sok ruha inkább tiniknek való. A nagy fck feliratos felsők, haspólók, nagyon szaggatott ruhákat én kerülöm.
Színekre is figyelj, elegánssá tesz pl a fehér, fekete, bordó, tengerészkék. És én egyzserre max 2-3 színt viselek.
Amit még olvastam alapszabály hogy kék gatyát egy kék pólóval ne vegyél fel, vagy mondjuk farmer gatya egy farmer inggel szintén fura.
Cipő is fontos, egy elegánsabb bakancs, csizma. Nyáron mondjuk bajba vagyok, a szandi nem kényelmes hosszútávon, a sportcipő meg túl sportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!