Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmös segítségét kérném?

Cubina kérdése:

Műkörmös segítségét kérném?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy körmös, vagy hozzáértő segítségét kérném.

Találtam a neten egy fotót egy nagyon profi műkörömről és azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki hogy az alapszín (az a lilás-rózsaszínes) milyen módon van kivitelezve? Építő zselé, lakk, matrica, esetleg valami más? Ilyen színt keresek régóta, de nem találok. A fotón fent fel van tüntetve hogy mik lettek használva, de nem hiszem hogy csak az a sötétebbik szín meg a csillámos lett használva a jégfólia mellett. Az alapról nincs feltüntetve semmi. Kérdeztem már az adott körmös FB oldalán is, de nem válaszoltak. Mivel tudom ezt a színt/hatást elérni?

Köszi előre is!

Zseléim vannak, de hiába van ilyen színe a tégelyben, felkenve átlátszó lesz, a színesek pedig túl tömör színűek, a neten rendelhetők is, egyik sem ilyen transzparens hatású.

A kép: [link]

2023. febr. 8. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez egy erősentúlszerkesztett kép. Nincs ilyen színű körömágyhosszabbító
2023. febr. 9. 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!