Csajok! Mi a véleményetek azokrol a srácokrol akik szörtelenítik a testük?
Figyelt kérdés
Erős szörzettel rendelkező férfi eseteben mennyire vonzó/taszíto ez?
Ha azt mondod olyan nincs akkor még nem láttál erös szörzetet mint pl nekem föleg mellkasban.
Sok helyen azt olvasni ez nem túl férfias.. miért? :D mert ápolt és igényes ember? Nyilvan nem 2 naponta de havi rendszerességgel kb szortelenit..
2023. febr. 7. 21:40
1/21 anonim válasza:
Számomra nem vonzó a szőrtelen férfi, de amúgy nem zavar, akinek ez jön be csinálja. Ettől nem lesz rosszabb ember.
2/21 anonim válasza:
Erős szőrzet esetén nekem inkább vonzó, mert nem jönnek be a nagyon szőrös férfiak.
3/21 anonim válasza:
Engem taszít a szőrtelen férfitest. (Akkor is, ha lepontoztok. 🙃) A szőrzet pasikon szexi.
4/21 anonim válasza:
Hát attól függ hol szőrtelenít, pl. A mellkasán és a hónaljánál nem zavar, de ha a kezét és a lábát is szőrteleníti az már zavaró és (nekem) nem vonzó.
5/21 anonim válasza:
Ha tényleg olyan a teste,mint egy medvének az már nekem nem tetszik ott már erősen ajánlott egy trimmelés.Ha a hónalját, melkhasát,hátát szőrteleníti az nem zavar,de a karja, lába be legyen csupasz.
7/21 anonim válasza:
A karja, lába ne legyen szőrtelen, amúgy jobban bejön a csupaszság.
8/21 anonim válasza:
Én azt tapasztalom,hogy ha ilyen helyeken kiírom,eléggé kritikusak,beszólnak,viszont a valóságban senki nem problémázott miatta. F.
9/21 A kérdező kommentje:
#8!!!! Így van Haver✌ Én is ezt tapasztalom
2023. febr. 8. 10:13
10/21 anonim válasza:
Nőként mondom, aki a csupasz férfiakat preferálja: nőtől függ, kinek mi a szőrös. Egyszer belinkeltem ide, mi a szőrös nekem, nem volt nő, akinek tetszett volna. Pedig nem hátszőrös ronda volt, csak szőrös.
Nekem akkor derült ki, hogy a többségnek a pár szál mellkasszőr számít "szőrösnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!