Miért szeretik a lányok a rajzolt szemöldököt a természetes helyett?
Pedig annyira ocsmány szerintem :(
De azt vettem észre, hogy általában az okosabb, tanultabb lányoknak inkább
természetes van.
15:44
akkor en felpontozlak mielott lepontoznak:D amugy nem fognak lepontozni, kivetelnek tunsz:) meg sztem altalanosan mondta a kerdezo is.. kivetel meg mindig van:) meg az alapjan amit irtal, nem az jon le hogy kivastagitod a szemoldokod, itt az ilyenekrol volt szo, akiknek nevetsegesre van csinalva.. na az olyannál barmilyen szemoldok jobb.. mert ha eredetileg csesznye azt megerti az ember, akkor persze javitsa ki, de mikor valaki megcsinalja, kinlodik vele es meg ugy is hulyen nez ki, azt mar nem lehet megerteni
Szerintem ez egy ostoba, lemerném fogadni, hogy a palik többségénének a természetesen bőven tökéletes lenne, köztük nekem is.
Másrészt, nagyon abba az irányba megyünk, hogy: műköröm, felpumpált száj, műmell, rajzolt szemöldök, pirszing, tetkó mindenhol, 4 réteg vakolat az arcon, minden mű. És erre a lányok egy jó része erre azt mondja, hogy "divat". Szerintem nettó ostobaság! Ha 1-2 év múlva kijön, hogy a kopasz csajok a divatosak, akkor a fél világ összes nője leborotválja a fejét? Ez totális ostobaság!
Semmi baj nincs egyébként a természetes szemöldökkel, max akkor gáz, ha össze van nőve, vagy ha valaki például hormonzavaros. De az esetek 95%-ában szerintem teljesen rendbe lenne a normálisabb paliknak. Van egy szűk réteg a palikból, akiknek fogalmuk sincs, hogy mi a jó, így nekik vannak speciális elvárásaik, de ez egy szűk réteg lehet, és ha én csaj lennék, pont ők lennének az utolsók, akiknek a véleményére adnék!
Szóval ha a nettó ostobaság = divat, akkor csak hajrá! Azt pedig még mindig tartom, hogy az okosabb, intelligensebb, egyetemet végzett vagy felvilágosultabb hölgy nem fog ilyen ostobaságokkal foglalkozni, mert van jobb dolga is annál.
De nézzétek meg például ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=LtavcAJrQdo
Itt nem igazán találni "divatoló" lányokat.
Kis túlzással azt mondanám, hogy bármelyik lánnyal összejönnék nyugodt szívvel.
Na de mindegy, ez csak az én véleményem, nyilván nem akarok senkit meggyőzni, nem is tudnék, de azért észre kéne venni szerintem, hogy az ész nélküli divatolás az egy full baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!