Amazonról műköröm szetett rendelni? Gellakkal kapcsolatos kérdések..
Figyelt kérdés
Amazonon találtam egy elég jó szetett amit megrendelnék,de nem tudom, hogy mennyire érdemes itt rendelni ilyesmit? És valaki aki ért a műköröm/gellakhoz:A polygel mellé kell venni "base gel/coat"-t és "Sealing layer/Top coat"-ot( már ha ugyanaz) és "Smoothing fluid"-ot is ,de mit mire /mikor kell használni? Ezek mellé kell még valami, vagy feleselges?Mivel tudom majd leszedni a körmöt és mennyire tartós az ilyen műköröm? Nem igazán vagyok jártas ezen a téren , köszönöm előre is a hasznos válaszokat..
2023. febr. 5. 19:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!