Alkalmi ruha alá push up melltartó?
Rendeltem Sheinről ilyen tapadós melltartót. Nem volt nagy összeg, de baromira megbántam..
Nem tudta megtartani a mellem, éreztem hogy nehéz az anyag számára. Ráadásul amikor le akartam venni, konkrétan tépte a bőröm. Nagyon nagyon fájt..
Esetleg praktikus ötletek, amiket alkalmi ruha alá tudnék viselni, hasonló hatással?
3. Aha, nem mindenkinek A kosaras a melle. Nem opció, mert elfogyna egy egész roll..
De azért köszi. Ezt eddig én is "tudtam". De nyilván nem női válaszoló vagy, neked ajánlom próbálgasd nyugodtan. :)
Istenem basszus, csak segíteni akartam... De igen, nő vagyok. És nekem bevált, B-s mellemmel. Sőt, van olyan sheines ilyen felcuppantós melltartóm ami nekem be is vált.
És most leírtam volna valamit kulturáltan, de mivel te is ordenáré nagy bunkó stílusba kezdtél velem kötekedni, ezért én is köcsög leszek: ha nagy lógos tehéncsöcseid vannak, akkor semmi se fog használni, mert azt túlságosan húzza a gravitáció. Nem véletlen, hogy D kosár felett nem is igazán szoktak bevállni a pánt nélküli melltartók, nemhogy valami olyan feltapsztós dolog, ami még a hátad által sem tart.
5. Ne legyél féltékeny, de nincs tehén csöcsöm, de nagyobb mint B kosár. Egyébként edzés miatt lehet nekem is B kosár körül van már, de eddig C volt.
Egyébként az ilyen felcuppantós melltartó szart sem ér.. szimplán nehéz a mellem, én tehetek róla?
Egyébként akkor már inkább melltapasz, de sajnos így sem lettem előrébb, főleg ezzel a tanáccsal..
Amúgy semmi bunkót nem írtam, szimplán nem passzol a leukoplaszt arra a célra, amire én keresek mást.
Jobb az az elsősegély dobozban, ott, ahová való...
Ha nagy a melled, akkor eselytelen mindenfele pantnelkuli melltarto, ezt el kell engedni. Nekem E kosaras, nyilvan ilyenekrol mar ezer eve lemondtam...😂
Amugy meg az elozo valaszolo nem irt hulyeseget, letezik ilyen “tapaszozas”, csak kifejthette volna jobban. Es persze szerintem ez is nagyon max c kosarig mukodik.
Igy kell elkepzelni:
De youtubeon millio+1 videot talalsz rola, hogy hogyan kell.
8. Köszi!
A tapasz oké, a leukoplasztot nem értettem. Nyilván senki nem akarja a ragasztót szedegetni a bőréről.
Az E kosár tényleg nagy, hál Isten hogy nekem azért nem akkora..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!