Lányok melyik fehérnemű márka tangáját szeretitek a legjobban és miért ?(ajándékba lenne ) Guess, Tommy Hilfiger vagy Calvin Klein.
Egyiket sem. Intimissimi. CK van, melltartók is, bugyik is. A melltartók szuperek. A bugyik nem jók. Valahogy a szokásos, megszokott fazonok ebből nem olyanok, mindenhogy kényelmetlen.
Én se vennék ajándékba, csak ha nagyon nagyon ismered a másikat.
És nem hétköznapi darabot, hanem valami csinosat. Akkor talán nem is baj, ha nem tökéletesen kényelmes, ha csak otthonra húzza fel pár percre. :D
A márka igazából másodlagos, az anyag összetételt, fazont és minőséget szoktam nézni.
Ami nekem inkább sílusom az ilyen "villantósabb" bugyikból meg szettekből, az az Ann Summers, Freya, Victoria's Secret, Pour Moi, de van néha, hogy meglátok egy-két noname darabot online és az is megtetszik.
Hétköznapra, meg ilyen menstruálós bugyinak meg általában egyszerű, fekete pamut darabokat veszek, nem tangát hanem franciát, általában teszkóból, H&Mből...
"Lányok...kort és nemet írjatok" ezen behaltam, reggel van még?
32 / N
4-es köszi
Igen, kicsit reggel volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!