Lányok, a véleményeteket kérem?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy kifejezetten magas, növénymintás tetovált srácnak, akinek kifejezetten komoly tekintete van jellemzően, milyen haj áll a legjobban?
1.) Hosszú (vállig érő) natúr
2.) Kétoldalt felnyírt, de középen hosszú
3.) Asszimetrikusan csak egyik oldalt felnyírt
Bocsi, ezekre vagyok csak nyitott jelenleg 😄
Magamtól mindegyiket szívesen kipróbálom/hordom, csak felvetődött hogy amúgy vajon melyik a legnépszerűbb másoknak.
Mondjuk soha nem ez vezérelt de most kíváncsi vagyok.
2023. jan. 17. 21:11
11/19 anonim válasza:
Csak sok hosszú hajú srác erről megfeledkezik :D meg törik nekik össze-vissza
De ha úgy van ahogy írod, és az arcodhoz is passzol, akkor szerintem a hosszú haj még jobb is ^^
12/19 Metionin válasza:
Pont az arcformát hagytad ki, ami a leginkább döntene a kérdésben. Nekem amúgy a hosszú a gyengém de szerintem próbáld ki mindet és válaszd azt, ami a legjobban áll.
13/19 A kérdező kommentje:
Vagy oválisat vagy enyhén gyémántot mondanék. De persze az az igazi ha ezt látja a másik 😅 két ovális arc se egyforma
2023. jan. 18. 13:49
15/19 anonim válasza:
A leírásod alapján az első állna, illene a legjobban hozzád, látom a szemeim előtt, hogy milyen jól nézne ki 😃
16/19 anonim válasza:
17/19 anonim válasza:
Nem, csak ritkán olvastam ekkora hülyeséget unatkozásból.
18/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyen üres az életed. Helyetted is jót beszélgettem most másokkal a valóságban 😄
2023. jan. 18. 21:38
19/19 anonim válasza:
Szerintem barmelyik nagyon csinos lehet ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!