Porcelán köröm után ott maradt a körmömön egy mélyedés, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nemrég végeztem a körmös tanfit de még abban a fázisban vagyok, hogy gyakorolgatok itthon. Megépítettem magamnak a porci körmöket, 5 hétig a helyén is volt minden viszont amikor leszedtem őket a köröm nyoma ottmaradt a körmömön egy bemélyedésként Rendesen látszik a körvonala ahol le volt nőve és oldalról is jól látható a bemélyedés. Mitől lehet az,mit csináltam rosszul?2023. jan. 10. 16:37
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok körmös, se nagy szakértő, én csak hordtam párszor, de még sosem készítettem.
Nekem egyszer volt ilyen, amikor a körmös csaj túlságosan elreszelte a körmömet építés előtt. Nagyon elvékonyodott, és ugye, ahová építette ott laposabb volt, majd az új részen, ahogy nőtt le, már normál vastagságú nőtt oda, így lett nekem is egy mélyedés, de csak ott, ahol a műköröm volt.
Nem lehet, hogy nálad is ez a probléma? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!