Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gél lakkot lehet így is...

Gél lakkot lehet így is használni?

Figyelt kérdés

Letisztítom, formázom a saját körmeim, feljenek rá valamilyen színű géllakkot, esetleg díszeket. Matricát, átlátszó gélfedő lakkot, lámpázom és kész?

Van polygél készletem, de nagyon macerás.

Egyszerű gyorsabb, de tartós megoldást szeretnék.

A leszedése menne géllakk oldóval?

2023. jan. 10. 09:39
 1/3 Metionin ***** válasza:
100%
Igazából igen, a géllakk az nem olyan macerás, mint a polygel, csak elő kell készíteni a körmöt, nail prepet, primert, stb. ne felejtsd el. Ha leoldhatót használsz, az lejön acetonnal.
2023. jan. 10. 11:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, ilyen egyszerűt, könnyen eltűntethetőt szeretnék most kezdetnek.

Leírnád nekem sorrendben hogyan csináljam? És hogy mikor melyik réteget lámpázzam?

Köszőnöm a választ.

És kb mennyi ideig bírja az ilyen köröm? Gondolom azért így is tovább marad szép, mint a sima lakkos. Mert az nekem két napnál tovább nem bírja.

2023. jan. 10. 12:24
 3/3 Metionin ***** válasza:
50%
Én úgy csinálom, hogy először rendberakom a kutikulát, lenyomkodom, vágom stb. aztán a körmöt bufferrel mattítom, ecsettel leporolom, utána nail prep, rá primer (savmentes), utána mivel nekem nagyon szar körmeim vannak alapból, megy rá egy ilyen elasty hardener nevű géles erősítő, ezt lámpázom. Utána áttörlöm acetonnal és megy rá 2 réteg géllakk, arra egy réteg fedőlakk, ezt az utolsó 3 réteget is lámpázni kell ugyanúgy, mint az erősítőt. De sokszor az erősítőből teszek fel 2 réteget és arra már csak sima körömlakkot teszek, 2 hétig az is bírja, a géllakk 3 hétig. Lefelé reszelem amíg az erősítős réteg nem látszik, aztán azt már leoldom acetonban.
2023. jan. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!