Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Táskában besípoló érzékelő?

Táskában besípoló érzékelő?

Figyelt kérdés

Most vettem egy táskát reggel az egyik fast fashion üzletben és az eladó nem vette ki belőle a sípoló lopásgátlót.

kofele besípolt de senki nem votl ott ,nem jött oda szóval továbbmentem.

én ezt nem tudom leszedni itthon,megpróbáltam.

A blokk megvan amit adtak a kasszánál.

Ha visszamegyek a blokkal és hogy vegyék le,leveszik? Lehet ilyet? Gondolom befele is be fog sípolni.

Ha megvan a blokk remélem nem fogok kellemetlen helyzetbe kerülni....hiszen a kasszás hibázott.

2023. jan. 5. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt egyszer ilyen. Vidd vissza a blokkal együtt a táskát és kiveszik a lopásgátlót.
2023. jan. 5. 14:22
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Én is jártam így, vidd vissza blokkal és kiveszik.
2023. jan. 5. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
2023. jan. 5. 15:47
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2023. jan. 5. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Vidd vissza és leszedik. A blokkal igazolni tudod, hogy megvetted.

Esélyes, hogy minden más boltban is ugyanúgy be fog csipogni és mindenhol magyarázkodhatsz miatta, szóval jobb minél előbb elintézni.

Ha nagyon muszáj, más boltban is le tudják szedni, ahol ilyen lopás gátlókat használnak, de valószínűbb, hogy más bolt termékeivel nem akarnak foglalkozni, csak a sajátjukkal, úgyhogy inkább oda vidd, ahol vetted - meg ugye a lopás gátló sincs ingyen és abból a boltból hiányzik, ahonnan te elhoztad.

2023. febr. 7. 15:40
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi azóta már visszavittem és simán leszedték.
2023. febr. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!