Hogyan tudnám a legkíméletesebben világosítani a hajamat?
Figyelt kérdés
Évekig szőke voltam/alapból szőkés barna a hajam/, aztán sötétszőkéből a szoptatás miatt sötétbarnára festettem és már nagyon unom. Tudom sokan azt írnák, hogy menjek fodrászhoz, de akkor is szeretném tudni, hogy mi az a mód amivel a legszebb és legefészségesebben tudnám újra világosítani a hajamat úgy, hogy közben nem megyek végig a szvárvány mindegyik színén!!
/sárgulásra hajlamos a hajam, és jelenleg a szopiztatás miatt nagyon hullik!/
2008. dec. 26. 17:11
1/4 anonim válasza:
citromlével koptasd, az biztos nem roncsolja a hajat, igaz hogy lassabb a folyamat.
2/4 anonim válasza:
A citromlé világosítja? Ez engem is érdekelne.
3/4 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok! Én mikor koptatni akartam a vörösre festett hajam, akkor a hajmosás után citromlés vízben öblítettem ki a hajam, és piros lett a víz! És máshol is olvastam már hogy a citromlé természetes hajvilágosító.
4/4 A kérdező kommentje:
Kell higítani a citromlevet? Köszi a választ!
2008. dec. 28. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!