Hány kiló lehet ez a lány?
2023. jan. 1. 22:15
3/6 anonim válasza:
Nagyon picinek tűnik nekem, szóval szerintem is 60 kiló körül lehet, ha magasabb akkor több.
De egyébként 5 kiló különbség simán van izomtónus, csontozat miatt. Menzesz is simán felpuffasztja az ember testét, pangani tud a víz a szövetekben.
Sőt, ugyanazon a nőn is simán van ennyi különbség egy napon belül. Az ember elmegy vécére, rááll a mérlegre, aztán megreggelizik, és az edzés mellé legurít másfél liter vizet, és simán mozog ennyit a mérleg.
5/6 anonim válasza:
Az itt valaszolók tisztaban vannak vele hogy a kérdező 168 centit írt? És hogy a lány pont jó súlyban van? nem túl vékony és nincs is rajta felesleg tehát ez kb 68-10kg tehat 55 és 60 közé esik.. ha ennél kevesebb lenne akkor sokkal vékonyabbnak nézne ki
6/6 anonim válasza:
Én 162 cm/50kg vagyok és vékonyabb vagyok ennél a nőnél.
Ha 168 cm, szerintem 60kg körül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!