Mitől vagy szép? Mit teszel, hogy szép legyél, szép maradj?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 14:19
1/10 Noren1989 válasza:
Magától a puszta létezésemtől.
2/10 anonim válasza:
Így születtem. De apróságokra oda figyelek. Pl.hajam végéből vágatok, ápolom hogy egészséges legyen. Körmeimet tisztán tartom. Arcbőrömre ügyelek hogy ne legyen pattanásos.
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok az, sosem voltam, nyilván nem is leszek, hacsak nem jár errefelé valami nagyhatalmú varázsló vagy boszorkány. A felmenőim is mind rondák, így erős hátránnyal indultam a génlottón.
5/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy szép vagyok, nem hiszem, hogy az arcvonásaim megfelelnek a szépség ideálnak sajna. :D De amúgy meg nyilván próbálok igényes lenni, szóval bőrápolás, hajápolás, meg az ilyesmi meg van, ez így alap, de na.
6/10 anonim válasza:
Igazából semmi extra. Nyilván ápolom a bőrömet, a körmömet, vágatok a hajamból ha kell, sportolok, egészségesen eszek, figyelek a folyadékbevitelre, járok kozmetikushoz arckezelésre, gyantázásra, viszont ezen kívül nem nagyon lehet mást tenni.
7/10 anonim válasza:
37 éves vagyok. Genetikának köszönhetően 4-5 évet simán letagadhatok. Ezt mondjuk fiatalon nagyon utáltam 😁. Most már odafigyelek a folyadékfogyasztásra, nem iszok (sok) alkoholt, soha nem dohányoztam. A bőrömet c-vitamin szérummal, kollagénes krémmel kenem, fényvédős nappali krémet használok. Most már inkább megveszem a drágább, minőségibb dekorkozmetikai cuccokat. Kollagén kapszulát iy szedek. A hajamat heti 2-3x mosom, nem szeretem ha lenő, akkor festem, mert sajnos őszülök már 😌. Minden nap sminkelek. A fogaimra is odafigyelek, évente egyszer biztos, hogy megyek fogorvoshoz. Ha mást nem kell csinálni, legalább a fogkövet leszedi. Szeretek csinosan de kényelmesen felöltözni. Januártól újra nekiállok az edzésnek, mert mióta visszamentem dolgozni a gyerekem mellől, sajnos visszajött 4 kg az ülőmunka hatására.
8/10 anonim válasza:
Nagyon sok mindent teszek, de nem vagyok mégse szép
9/10 NTBS válasza:
Nem vagyok szép. Elfogadom. Ezt dobta a gép. Hiába vagyok jó lelkű, segítőkész.
10/10 anonim válasza:
A szépség nézőpont kérdése. A jólápoltság az, amiért mindenki tud tenni. Haj, köröm, fog, ruházat ( ebbe a cipő is beletartozik!) legyen mindig rendben. Ha az első benyomás valakiről az, hogy igényes, az már fél siker. Ha a hajad zsíros, korpás, pl rágod a körmöd, ne adj' Isten még koszos is, a ruhákat pacuha módon magadra dobálod, a cipőd koszos, a fogaid lyukasak vagy éppen ételmaradék van köztük, na, az odavág a szépségnek akkor is, ha a vonások szépek lennének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!