Nők, csajok, nektek melyik férfi illat jön be a legjobban egy férfin?
Számtalan ilyen összehasonlító videó van.
Többnyire Dior Sauvage, Versace Eros viszi a prímet.
De igazából a 1 Million kivételével bármelyik bevállalható, ha tetszik és illik hozzád.
1# az hogy valaki elmondja a véleményét meg felállít egy top 5os listát, nem jelenti azt, hogy a nők többsége is így vélekedik.
És jól látszik innen is, hogy a sauvage pl. sehol sincs, szerintem egy nagyon ócska illat, émelygős fejfájdító és ha olyan helyzetben vagyok, még hányingert keltő is lehet. Persze attól még az illata nem rossz, de engem irritál. És a 3# is ezen a véleményen van.
Sauvage-ból nem csak az EDT létezik, arra valóban igaz.
De már az EDP is klasszisokkal kifinomultabb illat, az Elixirről nem is beszélve.
Nem mellesleg közel 1 évtizedes tapasztalatról beszélünk hogy ez a 2 illat visz kb. mindent, nem a semmiből jön. Szét lehet nézni nagy parfümtesztelők videói között.
De ez nem jelenti azt, hogy aki feltesz magára egy Ultra Male-t vagy egy SWY-t megfelelő alkalommal az ne lenne ugyan olyan vonzó benne. Csak szimplán a többség tetszését ez a 2 illat nyeri el.(bár az itteni szavazás azért érdekes mert a 1 Million soha nem volt vonzó illat, inkább a szórakozóhelyeken volt bejáratott parfüm mivel nagyon magára hívja a figyelmet, de azért randin megjelenni nem a legjobb parfüm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!