Az igaz hogy ha levágod some sort of szempilláidat, akkor hosszabb lesz, miután visszanő?
Figyelt kérdés
Illetve mennyi idő után nő vissza?2022. dec. 22. 20:34
11/18 A kérdező kommentje:
Nem terveztem, csak érdekelt hogy egyesek miért vágják le (kb mindenki minden kérdésnél nemlegest választ ad erre a kérdésre)
Viszont akkor aki azt mondja dúsabb lett és nőtt, az kamuzik/bemeséli magának?
"De a sortofozás vicces. XD" én eleinte nagyon nem tartottam annak😅
de már megszoktam
2022. dec. 22. 21:40
12/18 anonim válasza:
A szempilla is elhalt szőr, tehát semmi hatása nem lesz a szőrtüsző működésére, ami viszont élő.
14/18 Metionin válasza:
Nem, a szempilla él x ideig aztán kiesik és másik nő helyette. Nagyjából egy hónap alatt cserélődik le a teljes szempillánk és az újak hossza, amik kinőnek, teljesen független az előtte lévő és már kiesett szempilla hosszától.
15/18 A kérdező kommentje:
De akkor egyesek miért mondják, hogy hosszabb meg dúsabb lett?
2022. dec. 23. 11:34
16/18 Metionin válasza:
Azt nem tudom, én pl. használok ilyen szempillanövesztőt de az sem a már meglévő, kész szálakra hat, hanem azokra, amik még nőnek vagy ezután fognak kinőni. Ezért látszik a hatása ezeknek 1-2 hónap múlva csak.
17/18 anonim válasza:
Megkerdezhetem milyen szempillanovesztot hasznalsz ?
18/18 Metionin válasza:
17. Az Alverde spirálosát. Meglepően jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!