Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért helyezik ennyire a...

Miért helyezik ennyire a magas nőket előtérbe (többnyire a médiában)?

Figyelt kérdés

Úgy érzem mintha ez ilyen elvárás lenne lassan a nők felé, hogy legyél magas és vékony, (na meg hosszú sötét hajú, ahogy a trendeket látom) mert akkor leszel csak vonzó.. miközben annyi csinos lány van aki alacsonyabb, de sokuknak emiatt kevesebb az önbizalmuk, mert a médiából, reklámokból a magas nők jönnek szembe folyamatosan.

Sok esetben tapasztalatom, hogy inkább magasabbnak hazudják magukat, pedig szerintem úgy jók ahogy vannak.

2022. dec. 14. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
igen
2022. dec. 14. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
97%
Modell szakmaban szamit egyedul a magassag
2022. dec. 14. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekik van gyönyörű, formás, hosszú lábuk. Pl.: [link]
2022. dec. 14. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem is kifejezetten a vékony a "divat" mostanság, hanem a nagysegg nagycomb nagymell.

De mindegy, hiszen valószínűleg a "hiányosságainkra" vagyunk kiélezve és ha több magas nőt látunk a neten azt hisszük azt nyomatják, mert mi alacsonyak vagyunk. Nekem ez pl fel sem tűnt - én is magas vagyok. Ellenben feltűnt az említett nagyfenék vastag comb, ami viszont nekem nincs.

Az fog feltűnni nekünk, ami talán kicsit zavar magunkban.

A lényeg, hogy mindegy mi terjeng éppen, hiszen még ezen belül is láthatjuk máshogy a dolgokat, hogy mi az elterjedt.

Nem beszélve arról, hogy a legfontosabb, hogy magunkból kihozzuk a maxot, amin meg nem tudunk változtatni azt elfogadjuk. Végül pedig a férfiaknak is ezer ízlésük van, valakinek biztos az ízlései vagyunk bárhogy nézünk is ki.

2022. dec. 15. 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!