Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért rossz sok cigány foga?

Miért rossz sok cigány foga?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista csak feltűnő,hogy eddig egy normális fogsorral megáldott cigányt nem láttam.
2010. szept. 30. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

22:15

Te mocskos fehér cigány!!

2010. okt. 1. 14:34
 12/12 anonim válasza:

Na nee.

Most komolyan attól mert cigány miért ne mosná a fogát? -.-'

Elmondom nektek cigány vagyok és nekem is van rossz fogam DE nem azért mert nem mosom.Reggel este mindennap.Genetika.

Nem tudom ismeritek ezt a szót.És akár fejen is állhatok de akkor sem lesz szebb és jobb a fogam.És nagyon de nagyon utálom,hogy ha valaki cigány akkor már egyből igénytelen.Hát képzeljétek nem!Vannak nagyon igényes cigányok.Nem azt mondom,hogy nincsen köztük igénytelen,mocskos,büdös de ugyanúgy van a nem cigányoknál is.Sőt el kell,hogy mondjam még rosszabb is.És attól mert szegény nincs pénze miért ne lehetne igényes?Ez nem ettől függ.Van olyan magyar ember aki gazdag jól él mindene meg van még is a retek úgy eszi meg.Nem mondom,hogy büdös mert a legjobb parfümjei megvannak és a háza is nagyon szép de attól lehet bent hatalmas mocsok.

Mert attól,hogy valaki jól áll anyagilag nem feltétlen igényes is.Emberfüggő.Lehet,hogy gazdag de nem igényes de olyan is van,hogy nagyon szegény a legszerényebb körülmények között él még is tiszta igényes.

Szánalmas rasszista magyarok vagytok.

A cigány is ugyanolyan ember sőt egyeseknél ezerszer jobb is.A családjának megad mindent.És ez az egy a fontos.

;)

2014. nov. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!