Ez a dropshippinges karóra milyen? Olcsóbban is van máshol?
Euro Markt weboldalán találtam egy karórát, ami tetszik, viszont tudom, hogy dropshipping weboldal, kíváncsi lennék nagyon, hogy milyen ez a karóra életben, nem full gagyi-e, mert amúgy tetszik. Esetleg meg lehet-e rendelni máshonnan olcsóbban?
Esetleg nagyon hasonló karórát tudnátok-e ajánlani, ami minőségibb és nem milliós összeg?
Egyébként azt írtam be keresőbe, hogy Hublot, és érdekes mód így találtam rá.
Erről az óráról van szó:
Nyilván a minőségnek ára van, de egy átlag embernek nincs annyi pénze, hogy egyből egy Hublotot vegyen, konkrétan ár-érték arányban nem éri meg neki. Egy 25 ezer forintos Casio órám van, viszont meg vagyok elégedve ennek a minőségével. Ugye vannak ezek a divatmárkák, Guess, Armani, Diesel, sokan azt mondják, hogy full gagyik ezek is, pedig 2-3x annyiba kerülnek, mint egy olcsó Casio.
Egyik haveromnak ilyen Armani Exchange karórája van:
Ezt amikor a kezembe vettem, totál gagyinak éreztem, főként a fém szíjon lehetett érezni, olyan műanyag, súlytalan feeling volt, még az én Casiom is jobb.
Viszont vannak olyan Armani órák, amiknél azt olvasom, hogy kerámiából készült a szíj is, ez már minőségibbnek tűnik, bár nem fogtam még:
Nade a kérdésre visszatérve, az a Guess Poseidon is egy divatmárka. Viszont jó, minőségi, megbízható óramárkában nem látok ilyen stílusú órát, kivéve most ez a Casio G Shoch, de ez is custom made, ahogy olvasom
A Casio és a G is minőségi!
Én is azt tanácsolom, hogy inkább maradjom az mint egy gagyi minőségtelen vacak ami csak felirat van!
Továbbá pedig kerüld a divat márka órákat,ugyanis azokból csak a szemét van.
Aki valóban ért az órákhoz az hidd el sokkal többre becsüli a olcsó Casio-t mint a divat órákat.
Csak ugye a divat bolondok azok nem is értenwk hozzá,plusz büszkék a mutogatni való semmijükre mert neki X nevű felirat van rajta.
Tudod ezen réteg csak a külcsínre megy más nem érdekli (pl minőség, javíthatóság stb).
Elárulom a nagy titkot: ha egy filléres, olcsó órára azt írják, hogy "luxus" akkor az egy utolsó ipari hulladék.
"olyan Armani órák, amiknél azt olvasom, hogy kerámiából készült a szíj is"
Azt a csatot nagyon nehéz kezelni, hamar a pokolba fogod kívánni.
Hogyan fordítanád le azt, hogy számodra mi a "minőség"? Ha csak az óra ára, akkor kár is továbblépi a fejtegetésben.
Ha legendás órák utánérzetét keresed, ami nem hamisítvány, pl. a Pagani Design gyártmányai között akár találhatsz is.
Férfi automata luxusóra RONIN
-60%
Ár: Eladási ár 19.900 Ft Normál ár 49.999 Ft
Luxusóra, azt mondja... :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!