A dezodorok használata negatív vagy pozitív?
Figyelt kérdés
Felnőttként most szülőkkel élek, és sokszor csesztetnek, ha dezodort használok. Ők úgy gondolják fürödni kellene jobban. Tapasztalom, ha valaki használ az a baj, ha meg nem, akkor meg ápolatlan. A lányomnak is szoktam, hogy ne legyen izzadságszagú.2022. dec. 7. 12:46
2/8 anonim válasza:
Bocs, elfelejtettem hozzáírni:
Számomra pozitív HA ez megfelelő higiéniával társul*
3/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.
2022. dec. 7. 12:59
5/8 anonim válasza:
Dezodornak hívják (mintha csak az izzadságoszagot elfedő illatról lenne szó), de valójában anti-perspirant, azaz izzadsággátló a legtöbb ilyen cucc.
Pozitív, ill. szerintem az alapvető napi higiénia kötelező része.
7/8 anonim válasza:
Pozitív és én is használok, bár én eddig nem találtam még olyat, ami valóban bevált volna.
8/8 anonim válasza:
Szerintem pozitív, de nem helyettesíti a fürdést. Szóval nyilván megfelelő higiénia + dezodor, és az úgy jó. Ha valaki csak dezodoron akar élni, és amúgy nem mosakodik, akkor az meg nyilván negatív. De amúgy dezodor nélkül én el sem tudom képzelni a napjaim. Reggel megmosakodok, majd izzadásgátló dezodor. Ez automatikus minden reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!