Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk mi a véleményetek az...

Fiúk mi a véleményetek az ilyen hajú lányokról?

Figyelt kérdés
[link]

#Kopaszlány #Majdnemkopasz #Majdnemkopaszlány
2022. dec. 7. 05:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon tudatlan és tájékozatlan vagy. Szerintem fogalmad sincs, hogy mi az, hogy jóga és vegán étrend. Inkább nézz utána dolgoknak, mert csak magadat égedet az ilyen sötét kijelentéseiddel, és csak a magadfajták fognak veled egyetérteni, akik ugyanolyan tájékozatlanok, mint te.

Google: Jógacsaj

Tessék, okosodj!

2022. dec. 7. 07:26
 12/24 anonim ***** válasza:
6%
13: Vegán és jógás csajom is volt már, nekem ne magyarázz...
2022. dec. 7. 07:39
 13/24 anonim ***** válasza:
23%
Hányinger konkrétan.
2022. dec. 7. 07:48
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Miért "majdnem kopasz"? Ez csak rövid haj. Ha fickón van ilyen haj, az is "majdnem kopasz"?

Amúgy nekem sosem a haj jön be külön, hanem az, ha olyan a frizura, hogy jól áll a csajnak. Akinek szép a fejformája és szép az arca, annak tuti jól áll ez is.

Sinead O’Connornak még volt ennél rövidebb is a haja fiatalon, és az sem rontott a dögösségén.

2022. dec. 7. 07:57
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Én nekem nagyon bejön.Nagyon vagány lehet az a csaj akinek ilyen haja van.Összejönnék vele,ha szimpatikus a személyisége.Amúgy aki szeret valakit,azt nem fogja érdekelni milyen a haja,mert az a belsőért szeret és nem a külsőért.
2022. dec. 7. 08:32
 16/24 anonim ***** válasza:
22%

Bocs, de ez meg az a pixi haj az, amivel ki lehet kergetni a világból. Ízléstelen, ronda mint kb minden amit a z generáció magával csinál.

Semmi bajom a rövid hajjal, ha nem csinál az illető vele köcsögfejet magának.

2022. dec. 7. 08:35
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés fiúknak szólt, nem nőknek.

istenem a sok unatkozó nő...

2022. dec. 7. 09:14
 18/24 anonim ***** válasza:
96%

Szóval összesen 2db csajból levontál egy következtetést, és azt mindenkire ráhúzod. Gratulálok. 🤦👏 Te se az eszedről vagy híres, már mondtam.

2022. dec. 7. 09:14
 19/24 anonim válasza:
16%
Undorító
2022. dec. 7. 09:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

ő dolga, meg szerintem is tök praktikus a rövid haj

de tetszeni nem tetszik

2022. dec. 7. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!