Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a tipikus jó csaj? Írd...

Milyen a tipikus jó csaj? Írd le szerinted milyenek a "tökéletes" lányok.

Figyelt kérdés

Most ugye csak külsőségekre gondolok. Haj, öltözködés stb.

Lányok/nők válaszára is kíváncsi vagyok.

2022. dec. 3. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem is annyira szubjektív a szépség, mint azt gondolnánk és a jó csaj fogalma is eléggé stabil ha a nagy tömeget nézzük, itt van egy video ami bemutatja elég jól: https://www.youtube.com/watch?v=B1wmqlmd9AY&t=132s
2022. dec. 3. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Nekem (21 éves nőként):

Hosszú szőkés hajú (természetes hatású festett vagy természetes, nem az agyonszőkített típus), kissé molett, lezser de mégis elegáns öltözködésű, nem sminkel/csak minimálisan, középmagas, nagy mellek.

Érdekesség, hogy főleg olyan dolgokat írtam le ideálként ami nekem pont hogy nem állna jól/ellentétem. Például én alacsony termetként nem nézek ki jól ha felszedek pár kilót, a szőke haj sem tetszik magamon, a melleim kicsik (alkatommal arányos), illetve a lezser ruhákba tramplin nézek ki.

2022. dec. 3. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Én azt szoktam annak látni, aki magabiztos, jó kisugárzása van. Lehet akár vékony, akár teltebb, ha ad magára, jó a stílusa, szép ápolt hosszú a haja, a körmei meg vannak csinálva, szolidan sminkel, az szerintem mindegy, hogy 50 vagy 90 kg, simán lehet jó nő (de telt esetében csak arra értem, aki homokóra alkat, egy löttyedt vagy erősen hasra hízó nő, hát, nem épp jó csaj, az ilyenek inkább fogyjanak le).
2022. dec. 3. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
17%

Nekem ő az álomnőm:

[link]

[link]

2022. dec. 3. 13:24
 5/6 NTBS ***** válasza:
0%
Akivel tudok beszélgetni.
2022. dec. 3. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:

#5 jól elolvastad a kérdést, azt írtam, hogy csak külsőségek érdekelnének.

Köszönöm a válaszokat.

Igyekszek minnél tökéletesebb és igényesebb lenni ezért kérdeztem :)

2022. dec. 4. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!