Hogyan legyek szexi?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit mindig szoktam látni a buszon. Eléggé tetszik nekem, de félek, hogy nem talál engem elég vonzónak. Szokott egyébként nézni engem és többször is volt, hogy hosszan egymás szemébe néztünk,de lehet hogy nem amiatt vagy nem tudom :D jöhetnek külsővel és viselkedéssel kapcsolatos tanácsok is :)2022. nov. 29. 20:35
1/3 anonim válasza:
Légy ápolt, üde. Ez már fél siker. Figyelj a hajadra. Öltözködj vidáman. Legyen rajtad valami jellegzetes kiegészítő, kendő, hajcsat, fülbevaló, ... amin megakad a szeme.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne szexi akarj lenni, mert csak egy ribinek fog tekinteni téged. Legyél normális.
3/3 anonim válasza:
Sok edzes foleg lab, fenek plusz olyan ruha ami kiemeli. Bar relativ h kinek mi szexi. Nekem pl szinte csak az alacsony sportos alter stilusu csajok. Van aki meg rajuk se nezne 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!