Aliexpressről megéri cipőt rendelni vagy a sheinről?
Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 15:19
1/6 anonim válasza:
én bármit rendelek az aliról jön, esetenként ha vmi márkás kell akkor gearbest
2/6 anonim válasza:
Ha beéred a gagyi minőséggel akkor megéri
3/6 anonim válasza:
mit akarsz? AliExpress én fullos a minőség :DDDDD
4/6 A kérdező kommentje:
Szóval magyarul nem éri meg
2022. nov. 29. 16:34
5/6 anonim válasza:
Az hogy neked mi éri meg azt ebből az egy mondatodból nem tudjuk felmérni. Ha kevés a pénzed, vagy nem találsz sehol olyan cipőt amit aliexpressen kinéztél és annyira tetszik hogy az sem érdekel hogy fél év után hordhatatlan, akkor lehet hogy neked megéri onnan rendelni. De ha egyébként van pénzed és nem is éred be gagyi kínaival akkor értelemszerűen nem ajánlatos sheinről meg aliexpressről ruházkodni.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Tulajdonképpen azért kérdeztem, mert vannak ott olyan cipők, amik az eredeti áron és oldalon dupla annyiért szétmennek. Ilyenek például a demonia cipők.
Azért kérdeztem
2022. nov. 30. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!