Miért menő magas lánynak lenni és miért ciki alacsonynak lenni?
Ez butaság, mert egyik se ciki!
Mindkettőt szeretik a férfiak!
Ez a kérdés egy hamis állítást tartalmaz. Kérdező, ugye te vagy az alacsony?
Tudod férfiaknál még csak-csak számít a magasság (De ott sem ciki ha alacsony valaki. Ez jutott neki és kész, nem tehet róla ) Csajoknál -legalabbis az én szememben- teljesen lényegtelen hogy valaki 150cm vagy 185cm (magasabbat nem írok, mert akkor majdnem akkora lenne mint én :D ). Esztétikai szempontból ez semmit nem számít, úgyis a testarányok miatt látok szexisnek vagy kevésbé vonzónak egy nőt.
F
Na én nem szeretek magas lenni. 180 cm vagyok. Ha fel merek venni magassarkút már meg vagyok szólva, hogy minek.
Ruhát lehetetlen venni, mert még vékony is vagyok.
Mellesleg minden pasi aki bejött eddig az bőven alacsonyabb volt nálam. :(
de nekem ezt dobta a gép hát viselem :D
6-os.
Pedig modellalkat vagy ezekszerint!
Szerintem rengeteg pasin szereti magasabb lányokat, még az alacsonyak is..
Én igazából 160 se vagyok teljesen, persze 3 centis talpú cipővel esetleg. Majdnem mindenhol én vagyok a legalacsonyabb, ez mondjuk kicsit zavaró tud lenni és nekem inkább ciki mint előnyös..
Szerintem ne panaszkodj 180 centivel, neked még könnyű dolgod van. A feleségem 187 centi, ő már volt, hogy férfi (vagy inkább cinege lábú fiúka... :D ) nadrágot vett, mert a női nadrágok lábszárközépig értek.
Olykor még magassarkút is húz, mert én meg 200 centi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!