Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Parfümöknél az ár általában...

Parfümöknél az ár általában arányos a minőséggel?

Figyelt kérdés
Laikus szemmel az egyik mondjuk 4 ezer, a másik 40 ezer Ft, esetleg ugyanaz a márka és a mennyiség (persze más a fantázianév).
2022. nov. 24. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem, van baromi tartós olcsó (3000 ftos kb) parfümöm is. Nem minden szar, ami olcsó, és nem minden jó, ami drága.
2022. nov. 24. 14:53
 2/4 Metionin ***** válasza:
Nem. Jó pár olcsó, utánzat parfümöm van, ami illatban és tartósságban leveri a nagy márkákat. És belefutottam már márkásba, ami röpke fél órát tartott rajtam vagy annyit sem.
2022. nov. 24. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Parfümöknél ez azért jóval komplikáltabb. A márkát is meg kell fizetni, meg minél több benne a természetes aromaolaj annál drágább, de éppenséggel a természetes aromaolajoktól nem lesz erősebb vagy tartósabb, sőt. Tehát simán lehet hogy egy 20 dolláros full szintetik edt erősebb meg tartósabb mint egy 200 dolláros parfüm. Az más kérdés, hogy érződik rajta ez a szintetikus illat de pl az Axe dezodoron szocializálódott embereknek ez nem akkora gond.
2022. nov. 24. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!