Hol tudnék jó minőségű női táskát venni? (Budapesten)
Eddig mindig szétjött a füle. Vettem már kínaiba, ccc-be, cosmosban... Mindegyiknek szétjön a füle meg a cipzárja.
A cipzárt még meg lehetne csináltatni de a fület nem akarják sehol se mert nehéz kicserélni úgy, hogy a szín is passzoljon.
Esetleg bordiszmuvesnél?
Az Astorian van a blazek, ott pl szép táskák vannak.
Vagy még drágább táskát keresel. Nekem pl van egy furlám(eciprol rendeltem 60 ezerért, de elbizonytalanodtam az eredetisegeben) most már 3 éves. A füle mögötti rész kicsit már kopott, illetve a hosszú pántot tartó karabiner 2x tönkre ment, de ezen kívül semmi baja.
Milyen típusút keresel és mennyi pénzt szánsz rá?
Én most egy Samsonite-ot használok, 35 ezer volt másfél éve. Azóta folyamatosan nyúzom, tök jól bírja (ennyiért persze el is várom, sose volt még ilyen drága táskám).
Nem a markat kerdezte hanem a minoseget 🤦♀️ Egy atlagos ember nem tudja a hermes vagy birkint taskat megfizetni.
Attol fugg mennyit szansz ra? Mar lehet kapni learazott michael kors taskakat is, tommy hilfiger, calvin clein stb.ezek olyan 30-50 ezer, ha MK akkor csak a kimeno darabokat nezegesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!