Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol tudnék jó minőségű női...

Hol tudnék jó minőségű női táskát venni? (Budapesten)

Figyelt kérdés

Eddig mindig szétjött a füle. Vettem már kínaiba, ccc-be, cosmosban... Mindegyiknek szétjön a füle meg a cipzárja.

A cipzárt még meg lehetne csináltatni de a fület nem akarják sehol se mert nehéz kicserélni úgy, hogy a szín is passzoljon.

2022. nov. 22. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg bordiszmuvesnél?

Az Astorian van a blazek, ott pl szép táskák vannak.

Vagy még drágább táskát keresel. Nekem pl van egy furlám(eciprol rendeltem 60 ezerért, de elbizonytalanodtam az eredetisegeben) most már 3 éves. A füle mögötti rész kicsit már kopott, illetve a hosszú pántot tartó karabiner 2x tönkre ment, de ezen kívül semmi baja.

2022. nov. 22. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Milyen típusút keresel és mennyi pénzt szánsz rá?

Én most egy Samsonite-ot használok, 35 ezer volt másfél éve. Azóta folyamatosan nyúzom, tök jól bírja (ennyiért persze el is várom, sose volt még ilyen drága táskám).

2022. nov. 22. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Hermes birkin.Azzal biztosan kitűnsz a tömegből.
2022. nov. 22. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a markat kerdezte hanem a minoseget 🤦‍♀️ Egy atlagos ember nem tudja a hermes vagy birkint taskat megfizetni.

Attol fugg mennyit szansz ra? Mar lehet kapni learazott michael kors taskakat is, tommy hilfiger, calvin clein stb.ezek olyan 30-50 ezer, ha MK akkor csak a kimeno darabokat nezegesd

2022. nov. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!