Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy kozmetikai csomagnak mit...

Egy kozmetikai csomagnak mit kellene tartalmaznia?

Figyelt kérdés

Egy rászoruló gyereknek szeretnék segíteni akinel a "kívánsága" egy kozmetikai csomag lenne.

Mit vegyek neki bele szerintetek?

2022. nov. 20. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Arc hidratáló, testápoló, kéz és lábkrém. De ne szar összetevőjűeket vegyél.
2022. nov. 20. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok minden mehet bele, ha ismered, akkor esetleg kérdezd meg, hogy milyen jellegű dolgokra gondolt, de ha nem, akkor én az alapokat tenném bele. Pl. szappan, tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, dezodor. De mehet még bele tetszőlegesen testápoló, ajakpoló, arckrém, arctisztító, kis törölköző, ha hosszabb hajú lány, akkor balzsam stb.
2022. nov. 20. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Volt ez a női táska csomag akció. Ott szépen osszeszedtek, hogy mi mehet bele.

Az előzőek jól osdzeszedtek,annyival egeszitenem ki, hogy mehet kezfertotlenito is és betét(tampont ne rakj ilyen csomagba).

2022. nov. 20. 19:26
 4/9 Metionin ***** válasza:
100%
Mennyi idős gyerek? Fiú vagy lány?
2022. nov. 20. 21:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Lány, 17 éves
2022. nov. 20. 21:16
 6/9 Metionin ***** válasza:
100%
Akkor tusfürdő, testápoló, arctisztító, ajakápoló, borotva, betét, sampon, hajbalzsam, fogkefe, fogkrém, fogselyem, körömvágó eszköz - ezek közül kb. bármilyen kombináció mehet szerintem, attól függően, hogy mi az, amire a leginkább szüksége van, mit nem tud megvenni.
2022. nov. 20. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Tusfürdő, sampon, balzsam, arctisztító, archidratáló, testápoló, parfüm, ajakápoló, smink, betét, körömlakk, kézfertőtlenítő, fogkefe, fogkrém, szájvíz

Ha konkrét termékeket is ajánlhatok akkor mivel gondolom karácsonyra lesz:

Mézeskalácsos tusfürdő: Linket nem tudok mert új termék, az Avon katalógusban megtalálod.

Sampon / balzsam: Valamelyik Gliss kur

arctisztító: [link]

archidratáló: [link]

testápoló: [link] (vagy esetleg a fent említett mézeskalácsos tusfürdőnek van testápolója is.)

parfüm: amelyik ami megtetszik mondjuk 1 avon katalógusból vagy esetleg ez: [link]

ajakápoló: labellot és ilyesmit messzire kerülni mert semmit nem ér. Helyette ez pl: [link]

smink: essence pl. elég jó szokott lenni vagy revolution.

betét: amelyiket gondolod

körömlakk: catrice, vagy avonos a 60 mp gyors száradósok a legjobbak ami ebben az árkategóriában van

kézfertőtlenítő / fogkefe / fogkrém: amelyiket gondolod

szájvíznek: listerine de az lehet nagyon erős lenne neki úgyhogy abból a zero

nem tudom mennyit szánsz rá igazából ezeknek nem olyan vészes az ára egyiknek sem, viszont jók a minőségeik mindegyiket próbáltam magam is vagy használom rendszeresen.

2022. nov. 21. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
időközbe mégis megtaláltam a tüsfördőz is csak angolul volt fent a neve. [link]
2022. nov. 21. 00:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2022. nov. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!