Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A popsi magától is formálódik...

A popsi magától is formálódik tinikorban?

Figyelt kérdés
Nem vagyok lusta, rengeteget edzettem már rá, de semmi sem látszik. Ilyen alkat vagyok, nem lehetek "izmos". Tinikorban magától is kerekedik vagy csak ha edzel rá? Mert így nem tudom, mit csináljak, nem szeretnék így maradni. És ha igen, mennyi idős korban? Mert gondolom nem a 100%-a izom

2022. nov. 15. 19:48
 1/4 A kérdező kommentje:

Es edzésnek milyen hatékonyabb? Ilyen "lábemelgetős"

https://www.youtube.com/watch?v=wWmzmpF0s94

vagy inkább kitörés és csípőemelés?

2022. nov. 15. 19:50
 2/4 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Olyan nincs, hogy valaki nem lehet izmos. Nyilván vannak korlátok, de azért formálni mindenen lehet.

Feneket a súlyzód edzés fog csinálni megfelelő kajával kiegészítve + sok alvás.

2022. nov. 15. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
A linkelt videót felejtsd el. Guggolás, kitörés, csípőemelés nagy súlyokkal. Normális edzéstervet követve, na meg normális étrend
2022. nov. 15. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem csak az edzés mennyisége, hanem a minősége is számít. Ismerek olyat, aki nagyon szorgosan heti 3x1,5 órát az edző teremben van, de amit ott csinál hát mit mondjak. Nudli.

Ha rendben van az étrended és az edzésed, akkor kizárt hogy ne fejlődj-formálódj.

2022. nov. 16. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!