Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ruhát viseljek, ami...

Milyen ruhát viseljek, ami nem túl hideg 20 fokban és nem túl meleg 25 fokban?

Figyelt kérdés

Végre bekapcsolták a fűtést a munkahelyemen. Alapvetően nagyon kellemes 20 fok van.

Viszont a kollégáim rettenetesen fázósak és így is bekapcsolják a hősugárzót is a radiátorok mellé, szóval megbeszéléseken olyan 24-25 fokban ülünk.

Most végeztünk és konkrétan csurog a hátamon az izzadság, érzem hogy lett egy szagom (nyilván használok deot és használ is, ha nem kell ilyen szaunában ülnöm órákat), a lábam kb csúszkál a cipőben, nedves a zoknim. 🤢 szédülni, álmosodni is szoktam ilyenkor.

Sima hosszú farmer, vászoncipő és egy vékony rövidujjú ing van rajtam, ebben megsültem.

Milyen jellegű ruhát viselhetnék amiben nem sülök meg a többiek túlfűtött szobájában?

Fontos hogy olyan ruha kell ami 20 fokban is jó, mert az épület többi részében annyi van.

(Nyilván az ablak kinyitása eszembe jutott, de ha 5 ember fázik akkor nem nyithatom ki csak 1 miatt.)

2022. nov. 15. 15:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Elég sokan panaszkodnak hasonlóra, valahogy csak megoldják..

2022. nov. 15. 16:02
 12/12 Cubina ***** válasza:

Én azt csinálnám a helyedben, hogy a 20 fokhoz öltöznék, és ilyesmit vinnék a megbeszélésekre: [link]

Azért nem szólhat senki, hogy ha magadat hűtöd. Viszont a zoknid legyen vékony pamut és az inged is pamutból legyen, abban nem lehet annyira beleizzadni és büdösödni.

Ha a megbeszéléseken az asztal alatt van a lábad, kibújhatsz picit a cipőből is (persze, csak akkor, ha nem szaglik a lábad).

Azt is csinálhatod, hogy bent hagysz a munkahelyen egy vékonyabb öltözetet (szellőzőbb cipőt is), és a megbeszélések előtt átöltözöl. Kit érdekel, ki mit gondol. :)

2022. dec. 5. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!