Van itt más is, aki a Fjällräven factory outletként hirdetett fjdiscounts.store nevű hamis weboldalról vásárolt?
Tanulópénz, engedd el.
Normális márkák nem szoktak dömpingben ekkora akciót csinálni, főleg nem olyan, ahol évekig ugyanazok a cuccok vannak, nem egy shein féle ultra fast fashion.
Az árak önmagukban nevetségesen hihetetlenek. Még a kínai nagykeres kamuknál is olcsóbbak, tehát miért érné meg akár azt is küldeni?
A cégről se derül ki semmi, ahogy előttem írták.
Meg ugye nincs fent a hivatalos viszonteladók listáján se, amit ilyen esetben mindig érdemes megnézni.
Ha valami ennyire jó üzletnek tűnik és megkockáztatom akár azt is, hogy valszeg kamu cuccokat kapok, akkor sem fizetek semmit előre, max átvételkor. Ha ilyen opció nincs, az is árulkodó jel.
Szóval összességében ezt eléggé benézted, sorry. Tippre kamu cuccokat se fogsz kapni, mert a trendibb kanken vonalon kívül nem igen vannak fjallraven replikák, és annak a nagyja is nevetségesen gagyi, amivel inkább ne égesd magad.
A 2019-es dátum biztos nem igaz, mert 2022.11.04, illetve 2022.11.12-én regisztrálták a 2 webcímet:
A scam oldalak értékelése szerint sem megbízhatók.
Sajnálom.
Jobb esetben csak az árut nem kapod meg. Rosszabb esetben a bankkártyádról viszik a maradék pénzt is. Jobb ha gyorsan letiltod a kártyád.
Egyébként mióta a kérdésedet láttam, több nagy márkára jött szembe ugyanilyen oldal, hasonló nevekkel, ugyanilyen végződéssel, ugyanilyen kinézettel, ugyanezzel a hasztalan felhasználási feltételekkel stb...
Szóval nyilvánvaló a kamu.
Utánvéttel rendeltél? Ha kifizetted, esetleg a bankodnál lehet próbálkozni a letiltással, bár ennyi idő után szerintem már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!