Szerintetek melyik a jobb csaj kettejük közül?
2022. nov. 11. 19:45
11/23 anonim válasza:
Nem nagyon jön be egyik sem hogy őszinte legyek
F
12/23 anonim válasza:
Nem csúnyák, kb egyforma szinten vannak, ízlés dolga.Nekem valamiért egyik sem igazán szép, mert mindkettőnek az arcában van valami zavaró.Emiatt nem látom egyiket sem igazán szépnek.
13/23 anonim válasza:
#12 Ja, és szerintem a szőke hajú szebb profilból, a barna meg szemből szebb.
14/23 anonim válasza:
Átlagos nők mint én. :D kb. minden második nő ilyen az utcán, nincs bennük semmi különleges. Ha választani kéne akkor a barnát mondanám szebbnek.
28/N
15/23 A kérdező kommentje:
Nekem a barna is szép, de szerintem a szőke egyenesen gyönyörű. Engem nagyon megfogott.
2022. nov. 11. 23:49
16/23 anonim válasza:
Örülj neki, hogy a válaszok alapján nincs nagy konkurenciád. xD
17/23 A kérdező kommentje:
Konkurencia mindenképp lenne mert foglalt.
2022. nov. 12. 02:59
18/23 anonim válasza:
Hú, hát nagyon nehéz döntés.
De szerintem a jobb oldali kellene. de ha a bal oldali szőkének lenne frufruja és talán dúsabb haj mellé, akkor lehet hogy ő kéne nekem. Nagyon szép szeme van stb, de frufru nélkül nekem nem kell.
19/23 anonim válasza:
A barna hajú csaj jobban bejön, a másiknak olyan szopott gombóc feje van a lelapuló haja miatt 😁
f28
20/23 NTBS válasza:
Nekem a szőke. De tényleg nem világszépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!