Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok ti általában hány órát...

Lányok ti általában hány órát vagytok képesek eltölteni egy plázában?

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 16:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, hány boltba megyek be, eszek-e valamit, kávézok-e, bemegyek-e a moziba, stb...
2022. nov. 4. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1-2 óra
2022. nov. 4. 16:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Már nem annyit azért mint tizenévesen, de 2-3 órát még mindig simán 😂 attól függ mennyire van társaságom meg hány helyre megyek be :D
2022. nov. 4. 16:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ott dolgozom, 12+.
2022. nov. 4. 16:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mi célból megyek, mert amúgy én nem igen járok plázába, nem szeretek. De pl. drogéria? Az 20 perc. Ruhabolt? Több ruhát akarok venni, igazából "amit meglátok" alapon, szóval azért körbenézek, vagy pedig egy bizonyos ruhadarab miatt megyek céltudatosan? Ha céltudatosan megyek, akkor 10-15 perc, de ha nézelődök, meg mindent csinálok, akkor 2-3 óra simán összejöhet. Szóval na, általában sietek, ha céltudatosan megyek, akkor hamar végzek, de ha alapból úgy megyek, hogy nézelődök és majd lesz valami, akkor azért összejöhet 2-3 óra, de amúgy ritkán van olyan.
2022. nov. 4. 17:13
 6/13 Metionin ***** válasza:
76%
Nagyjából 1 óra alatt végig tudom nézni az összes ruhaboltot, ami érdekel (ez kb. 4 db) és a rossmannt, dm-et is, de még ezt is max évente egyszer teszem meg, hogy mindenen végigmegyek.
2022. nov. 4. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
2 órát ha nem sietek, ha sietni kell kb fél óra.
2022. nov. 4. 17:32
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

Ha az számít, én is dolgoztam ott, szóval a 12+ szintén megvolt.

De amúgy nekem is max 1-2 óra, kajálással együtt. Nem szeretek ruhákat vásárolgatni, valahogy nagyon nehezen találok olyanokat amik tetszenének. Online sokkal könnyebb, szinte már mindent ott veszek. Viszont parfümöket, sminkeket szívesen nézegetek ha olyan hangulatom van. De legtöbbször célirányosan megyek, tudom mi kell, azért bemegyek, de nem szédelgek más boltokba nézelődni. Úgysem találok semmit, vagy ha igen, nem olyan áron amit szívesen kiadnék érte.

2022. nov. 4. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:

5-6 órát simán.

21/N

2022. nov. 5. 12:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Kora délutántól zárásig simán
2022. nov. 6. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!