Lányok, fiúk tetszettetek már meg valakinek stílus váltás után?
Figyelt kérdés
Egyszer volt olyan hogy egy nő ismerősöm aki kb soha nem jött be, frizura stílust váltott. Félre fésülte a haját, jobban öltözködött és azon kaptam magam hogy bámulom és csodálkozom hogy milyen szép így. Már ebből is látszik hogy milyen sokat dob vagy ront egy frizura valakin, vagy hogy mennyire ad magára. Ugyanez a fogyással, és a hízással is előfordulhat természetesen.2022. okt. 25. 16:58
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy mondjuk egy másik hajszín is sokat számít. Ezt kifelejtettem.
2022. okt. 25. 17:03
2/5 anonim válasza:
Rám pl. nagyon nagy hatással tud lenni, és egyből felkelti az érdeklődésemet, ha egy lány hosszúból rövidre vágatja a haját.
3/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok: bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam - most látom, hogy fordított nézőpontból lett feltéve 😀
4/5 anonim válasza:
ezt próbálom elérni a kiszemeltemnél,mmint elsősorban saját magam miatt edzek és fogom levágni a hajam, de számítok arra hogy felkeltem a crushom figyelmét. eddig a teljesítményem, céljaim elérése miatt lett rám figyelmes :D
5/5 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy sokkal többen közelednek hozzám, amióta lenyírtam teljesen kopaszra a hátközépig érő hajamat :) 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!