Megéri innen rendelni?
Figyelt kérdés
Notino.hu,egy parfümöt rendelnék online.Valaki vett már tőlük valamit?Megbízhatóak?Előre is köszi2022. okt. 12. 15:31
1/3 anonim válasza:
Jézusom, a legnagyobb parfümös webáruház, de nem baj, te leszel az első, akit gyalázatosan át fognak verni.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2/3 anonim válasza:
Tény, de egyre több rosszat hallani róluk.
Kérdező, én vásároltam már náluk, de évekkel ezelőtt, akkor minden rendben volt.
3/3 anonim válasza:
Én jelenleg is szoktam onnan vásárolni. Mindig eredetit kaptam eddig, egyszer volt olyan, hogy batch alapján egy 9 éves parfümöt kaptam, jó volt az is ettől függetlenül. A Batch kód alapján le tudod ellenőrizni. Ez az egyik legnagyobb online webáruház ebben a kategóriában, igaz mostanában drágább is lett érezhetően. Sokszor van olyan, hogy a Douglas és a Notino közt alig van árban különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!