Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Csomókban hullik az egykor gyönyörű hosszú hajam. A 60%-át elveszítettem…:( Nagyon szégyellek már utcára menni… főleg a választéknál középen látszik a fejbőröm. Teljesen megritkult, ha mosom hullik, ha fésülöm hullik, ha reggel felkelek az ágyból tiszta hajszál a párnám. Már örjöngve sírok hetek óta… Vettem Planturt, kis babahajszálak növekedtek, de azok is hullanak… Vettem vastablettát ( 2 hete szedem) ugyanúgy hullik. Mit tegyek még? 23 éves leszek és kikészülök teljesen.
2022. okt. 9. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltál orvosnál? Ha igen, akkor találtak valamilyen konkrét okot? Ha pedig nem voltál, akkor mindenképp menj.
2022. okt. 9. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy alulműködés is okozhatja, nekem is ez a bajom. Csomókban hullott a hajam. Kaptam rá gyógyszert és azóta ez a probléma megszűnt. Vérvétel ki tudja mutatni.
2022. okt. 9. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Többiek jól mondják.

Orvos, kivizsgálások stb, nem pedig gyakorizás.

Számtalan betegség, probléma komoly tünete lehet a hajhullás.

Hormonoktól a pajzsmirigyig bármi.

Mielőbb vizsgáltasd ki és kezeld!

2022. okt. 10. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Elmaradt:

A haj szárításának módja, vitaminok hiánya, vasalása, festése is okozhat durva gondokat.

2022. okt. 10. 09:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Orvoshoz eddig nem akartam menni. Abban a hitben voltam, nem vesz majd komolyan. De akkor ezek szerint komoly dolog is lehet… Festem is, vasalom is egyébként. Régebben is hullott, de most kb. maroknyi mennyiségben. Köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 10. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem festés+vashiány. Illetve lehet pajzsmirigy is, mert anyumnak szintén ez volt és szerinte nálam is jelentkeznek a tünetek. Orvos mindenképp!
2022. okt. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!