172 cm magas 55kg-s lány vagyok vehetek fel magassarkút vagy nagyon hülyén néznék ki benne?
Nagyon tetszenek a magassarkú cipők, de nem tudom, hogy hordjak e ilyen cipőket, mert úgy már túl magas lennék. Nektek mi a véleményetek erről?
Köszi a válaszokat.
én nemtudnék élni 1-2 csinos magassarkú nélkül. elméletileg 170 körül leszek majd ha megnövök ;)
ha van barátod, és akkora mint te, akkor inkább ne, vagy csak pici sarokkal.
ha viszont nincs, akkor szerintem nyugodtan hordhatsz magassarkút, amilyen csak tetszik.
Van barátom, ő kb. 190 cm magas, szóval azzal nem lenne gond. :)
Csak a magasságommal van problémám. :/
Egyébként köszi a válaszodat.
igazán nincsmit:D
ha ő 190körül van, akkor egy 5-10 centis simán mehet szerintem. csak vigyázz, mert nekem nagyon könnyen megfájdul benne 2-3 óra után a lábam
az tényleggáz:D
de egy vékony vag átlagos testalkatú lányon jólnézki. szerintem:D
Köszi a válaszokat nektek is. :)
Nem tudom, hogy "gáz-e" a törpe sarkú, de nekem az is tetszik, ugyanúgy, mint a magasabb sarkúak. Tegnap vettem egy 7cm magas cipőt, mert nagyon megtetszett és egyszerűen nem tudtam ott hagyni, de most meg nem merem felvenni, nehogy kiröhögjenek. Járni azt tudok benne, szóval csak a magasságom a gond az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!