Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem...

Szerintetek mit kéne tennem ahhoz, hogy még vagányabbnak, menőbbnek, vonzóbbnak és csábítóbbnak tűnjek mint ami most vagyok?

Figyelt kérdés
20/F vagyok, és: sportos/izmos testalkat, nincs fülbevalóm és tetkóm se.
2010. szept. 26. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nyalogatnod kellene a tükörképedet,meg szerelmes leveleket írkálni magadnak,hogy méééég nőjön az egód.
2010. szept. 26. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:

és öltözködésileg hogy állsz?

mert ha az az izompólós emberke vagy, akkor válts át V nyakú felsőre, mellényre, vagy ingre szóval azt hanyagoldd.

egyébként a személyiségedről,frizurádról nemtudunk semmit.

de legyél, előzékeny,vicces,intelligens és akkor no problem:D

2010. szept. 26. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
44%

manapság nem az izmos/férfias a menő...

bár mindenkinek más tetszik az is igaz.

hosszú haj az szexi, meg hozzá valami vagány/egyedi öltözködési stílus. persze ha nem illik hozzád akkor ettől sem leszel jobb pasi. nehéz így megmondani mit kéne változtatnod amíg nem látunk.

2010. szept. 26. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nem menő az izmos?:O hát akkor csajjal járjunk?:D hosszú hajú meg gebe izé..fúj:S

Mutathatnál egy képet..így nem lehet tanácsot adni.

18/L

2010. szept. 26. 23:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahh hosszú haj stb..jóó izlésed lehet:D

Izmos pasik a legjobbak:$$$

2010. szept. 27. 10:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: nem ilyen minőségű szöveget vártam ami kritizál, mindenki magából indul ki apukám;-)

2. kommentelő: igen, izompólós fajta vagyok, de mondassz vmit abban amit írsz és én is gondolkoztam rajta:)

Többieknek is köszönöm szépen a válaszokat, tudom kép nélkül nehéz, de ilyeneket vártam:D

2010. szept. 27. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok:D

igazánnincsmit.

hajszín? hosszúság? ilyet azért mondhatnál.

vagy be googlézol egy képet hasonló testalkatú fiúról. úgy is könnyebblenne:D

2010. szept. 27. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Sötétebb barna haj, barna szem, kb 177cm, zselézett típusú haj:D ami hátul enyhén felfelé néz, elöl meg lógnak le picit a szálak/kicsi tincsek, felül meg kb 45°-os szögben előre felállítva; hosszúsága közepes. Ez kicsit furán hangzik, hogy ilyet írok, tudom van az embereknek jobb dolga is de ezért vagyunk fent ezen az oldalon:))
2010. szept. 28. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!