Szerintetek mit kéne tennem ahhoz, hogy még vagányabbnak, menőbbnek, vonzóbbnak és csábítóbbnak tűnjek mint ami most vagyok?
és öltözködésileg hogy állsz?
mert ha az az izompólós emberke vagy, akkor válts át V nyakú felsőre, mellényre, vagy ingre szóval azt hanyagoldd.
egyébként a személyiségedről,frizurádról nemtudunk semmit.
de legyél, előzékeny,vicces,intelligens és akkor no problem:D
manapság nem az izmos/férfias a menő...
bár mindenkinek más tetszik az is igaz.
hosszú haj az szexi, meg hozzá valami vagány/egyedi öltözködési stílus. persze ha nem illik hozzád akkor ettől sem leszel jobb pasi. nehéz így megmondani mit kéne változtatnod amíg nem látunk.
nem menő az izmos?:O hát akkor csajjal járjunk?:D hosszú hajú meg gebe izé..fúj:S
Mutathatnál egy képet..így nem lehet tanácsot adni.
18/L
Ahh hosszú haj stb..jóó izlésed lehet:D
Izmos pasik a legjobbak:$$$
Első válaszoló: nem ilyen minőségű szöveget vártam ami kritizál, mindenki magából indul ki apukám;-)
2. kommentelő: igen, izompólós fajta vagyok, de mondassz vmit abban amit írsz és én is gondolkoztam rajta:)
Többieknek is köszönöm szépen a válaszokat, tudom kép nélkül nehéz, de ilyeneket vártam:D
2. vagyok:D
igazánnincsmit.
hajszín? hosszúság? ilyet azért mondhatnál.
vagy be googlézol egy képet hasonló testalkatú fiúról. úgy is könnyebblenne:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!