Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire jogos? Bővebben lent.

Mennyire jogos? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ma nem bírtam sajnos időben felkelni, hogy elmehessek a körmöshöz reggel. Nagyon erős gyógyszereket szedek, nem is aludtam jól. Ülni se tudtam volna ott 1,5 órát. Annyi erőm volt hogy megírtam neki hogy ne haragudj nagyon beteg vagyok, nem bírnék ott ülni. Tud az egészségügyi problémámról. Tudni kell hozzá, hogy ő 10/9 esetben variál az időponttal, tegnap este is rám írt, hogy tudok-e fél órával később menni. A mai napomat felszámolta 50%-ban, mert hogy ez házirend és ő betartja mindenkinél. Kérdezem, hogy ha meg ő szabadon variálhatja az időpontokat, akkor én is számoljak fel 50%-ot neki az időmből mert ő kárt okoz nekem ezzel? Nem tartom fairnek.
2022. okt. 7. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Hát szerintem se feltétlenül fair.

Én anno egy kozmetikust így váltottam le, mert egyébként egy félreértés miatt nem mentem el az időpontra és teljesen kikelt magából, holott már évek óta jártam hozzá havi sűrűséggel és soha nem mondtam le vagy késtem időpontról és több barátomat is küldtem hozzá.

A szolgáltatói oldalról szerintem valahol egyébként érthető, mert tenyleg sokan vannak akik utolsó pillanatban lemondják vagy variálnak és ez nyilván baromi idegesítő és alapvetően ha hagyja magát, nem számol fel semmit akkor semmi nem ösztönzi a vendéget arra, hogy ezt máskor ne játssza el.

Ezzel együtt is úgy gondolom, hogy a lojális, jó vendégeket is meg lehet becsülni azzal, hogy egy ilyen alkalmat elnéznek, nyilván úgy, hogy ha legközelebb ilyen előfordul, akkor nyugodtan számolja fel.

2022. okt. 7. 10:41
 2/10 A kérdező kommentje:
2 éve járok hozzá, mondom tisztában van az egészségügyi problémámmal. Nagyon rosszul esett, meg is fogom neki mondani ha majd megyek hozzá. Főleg hogy 90%-ban még variál is az időpontokkal. Ma is fél órával később kellett volna mennem az eredeti időponthoz képest.
2022. okt. 7. 10:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Jah és nyáron 1 hónapot nem dolgozott, mert gyászolt.... nyugodtan otthagyhattam volna ha akartam volna, olyan lenövésem volt hogy le is tört az egyik körmöm. Csak belegondoltam hogy előbb utóbb minden körmös elszemtelenedik, most járjam állandóan a várost és váltogassam a körmöst ha nem tetszik valami?
2022. okt. 7. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Sose legyen nagyobb problémád az életben, minthogy nem találsz körmöst.
2022. okt. 7. 10:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ék lesz azért, vagy vita alap. Jelezd neki a fél órát igen. Ha rodeózik, meg 50%, akkor pá, tök mindegy mióta jársz hozzá. Én is egyetértek azzal, hogy nem a lojális vendégeket kell egyből megsarcolni úgy, hogy ő meg előző este kér arra, hogy menj később.
2022. okt. 7. 11:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg megvártam míg gyászolgat.... lojális akartam maradni, meg tudom milyen érzés elveszíteni valakit. Erre is lehetett volna tekintettel azért. Az időpont tologatása meg rendszeres sajnos. Egyszer adott egy fél 8-as időpontot, ő adta, nem én kértem. Erre ír nekem mikor már odaértem, hogy jaj ő elaludt, menjen-e. Mondom azért jó lenne ha már felkeltem és te adtad az időpontot.
2022. okt. 7. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szóval neki vannak szabályai a kuncsaftokkal, amiket igazából ő magára úgy alkalmaz ahogy akar. Én nem erőltetném őt, keress mást, szórakozzon mással. Vannak ilyen fruskák, akik kiépítettek egy kört és azt hiszik akkor már bármit lehet, vagy válogatnak a vendégek között, hallottam már olyat, hogy teljesen idegent nem tud felvenni már a naptárába. Mondom de jól megy neked, hogy válogathatsz pénz és pénz között. :D

Keress mást, fogsz találni, túltelített szakma amúgy is a körmös fodrász, ma már mindenki oda megy, aki nem tud mit kezdeni az érettségi után.

2022. okt. 7. 11:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem az előleg a kedvencem még :)))
2022. okt. 7. 12:18
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es, olyat is hallottam aki megkérdezi milyen körmöt akarsz már a telefonban, és ha mondjuk franciát akarsz, azt bocsi nem csinálom meg :)))
2022. okt. 7. 12:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, van sok ilyen sajnos, a véleményem szerint ők nem szakemberek, hanem hobbisták, akik kiestek a gimiből és kéne valamit csinálni. Önképzés, elmélyülni a szakmában, vagy ilyesmi az nem. Legyen meg az OKJ-s körmös vagy fodrász, aztán jól van. Masszőr ugyanez, nem könnyű jót találni, mert az is makog meg válogat, vagy nem csinálja jól.
2022. okt. 7. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!